KPSS'de kopya iddiaları sonrası iptal edilen Lisans Eğitim Bilimleri oturumu iptal edilen Tıpta Uzmanlık Sınavı ve yine iptal edilen Akademik Lisansüstü Eğitim Sınavı'nın yapılacağı tarihler belirle
Haber7-AA
Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Eğitim/linkz> Bilimleri Sınavı, 31 Ekim/linkz> Pazar Günü yapılacak.
ÖSYM, KPSS Eğitim/linkz> Bilimleri testinin iptal edilmesinin ardından sene sonuna kadar yapılacak 12 sınavın tarihlerinin değişeceğini bildirmişti. Bunun üzerine ÖSYM KPSS Eğitim/linkz> Bilimleri sınavının da dahil olduğu yeni/linkz> bir sınav takvimi belirledi.
Buna göre, KPSS Eğitim/linkz> Bilimleri sınavı 31 Ekim/linkz> 2010/linkz> Pazar, KPSS Ortaöğretim-Önlisans sınavı 28 Kasım/linkz> 2010/linkz> Pazar, Kamu personeli Yabancı Dil Bilgisi/linkz> Sınavı (KPDS) ile Tıpta Yeterlilik Sınavı 5 Aralık 2010/linkz> Pazar günü yapılacak.
Diğer sınavların tarihleri şöyle:
''Adalet Bakanlığı İcra Müdür/linkz> ve İcra Müdür/linkz> Yardımcılığı/linkz> Seçme Sınavı 7 Kasım/linkz> 2010/linkz> Pazar, Maliye Bakanlığı Mali Hizmetler/linkz> Uzman Yardımcılığı/linkz> Özel/linkz> Yarışma Sınavı 27 Kasım/linkz> 2010/linkz> Cumartesi, Adalet Bakanlığı İdari Yargı Hakim/linkz> Adaylığı Yarışma Sınavı 4 Aralık 2010/linkz> Cumartesi, Adalet Bakanlığı Adli Yargı Hakim/linkz> ve Savcı Adaylığı Yarışma Sınavı 12 Aralık 2010/linkz> Pazar, Akademik Personel ve Lisans Üstü Eğitimi/linkz> Giriş Sınavı (ALES) Sonbahar Dönemi, 19 Aralık 2010/linkz> Pazar, Üniversiteler Arası Kurul Yabancı Dil Sınavı (ÜDS) Sonbahar Dönemi 26 Aralık 2010/linkz> Pazar.''
-TIPTA UZMANLIK SINAVI-
Tıpta uzmanlık eğitimi/linkz> görmek üzere Sağlık/linkz> Bakanlığı eğitim/linkz> hastanelerine/linkz>, üniversitelerin/linkz> tıp fakültelerine ve Gülhane Askeri Tıp Fakültesine alınacak adaylar için yapılacak olan 2010/linkz>-Tıpta Uzmanlık Eğitimi/linkz> Giriş Sınavı (TUS) ve daha ileri seviyede Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi/linkz> görmek isteyen adaylar için 2010/linkz>-Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi/linkz> Giriş Sınavı (YDUS) sınavları 2011/linkz> yılının Ocak ve Şubat aylarında 2011/linkz> İlkbahar/linkz> Dönemi sınavları ile birleştirilerek yapılacak.
9-13 Ağustos/linkz> 2010/linkz> tarihleri arasında TUS Sonbahar Dönemi'ne başvuran/linkz> adaylar, 2011/linkz>-TUS İlkbahar/linkz> Dönemi için yeniden/linkz> başvurmayacaklar/linkz>. Bu adaylardan başvurularını/linkz> iptal ettirmek isteyen adayların sınav ücretleri/linkz> iade edilecek. Bu adaylar için bina/salon atamaları yeniden/linkz> yapılacak; Sınava Giriş ve Kimlik Belgeleri yeniden/linkz> gönderilecek/linkz>.
Bu yazı toplam 221 defa okundu.