Milli Eğitim Müdürlüğü personel ihtiyacını karşılamak üzere engelli personel alacak.
Konu hakkında açıklama yapan Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin, Müdürlük ve Müdürlüğe bağlı İl düzeyindeki okul ve kurumların personel ihtiyacını karşılamak üzere Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünün emirleri gereği personel alacaklarını kaydetti.
Girgin, alacakları 2 adet personelin en az yüzde 40 düzeyinde engelli, lise ve dengi mesleki veya teknik okul mezun olması gerektiğini belirtti.
Başvuruların 26 Ekim ile 09 Kasım arasında İl Milli Eğitim Müdürlüğüne şahsen veya posta ile yapılacağını kaydeden Girgin, “Posta ile yapılacak müracaatlarda son başvuru tarihinden sonra Müdürlüğümüze intikal eden başvurular dikkate alınmayacaktır. Sınav çoktan seçmeli test şeklinde 22 Kasım 2009 tarihinde saat 10:00’da Atatürk Lisesinde yapılacak” dedi.
Girgin, sınava başvuracak adaylarda aranan genel ve özel şartları ise şöyle sıraladı:
GENEL ŞARTLAR:
657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun değişik 48 inci maddesinin (A) bendinin 7’nci fıkrası hariç, bu maddede belirtilen şartları taşımak
ÖZEL ŞARTLAR :
Sınavı kazandığı takdirde, ilimizde görev yapmayı kabul etmek.
BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER :
İş Talep Formu (Özürlüler için İl Milli Eğitim Müdürlüğünden alınacak ve resim yapıştırılacaktır)
1 adet vesikalık fotoğraf.
Öğrenim belgesinin fotokopisi
Nüfus Cüzdanı fotokopisi
Sağlık kurulu raporu (Özürlülük Ölçütü, Özürlülere verilecek sağlık kurulu raporları hakkındaki
yönetmelikte belirlenen sağlık kuruluşlarından alınacak.)
Bu yazı toplam 407 defa okundu.