25 Mayıs 2012 Cuma Saat 05:30

Basın ve Yayın Haber Siteleri
Bookmark and Share
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Müftüden para alınca işinden oldu
10 Ocak 2012 Salı Saat 18:49
İl Müftüsü İbrahim Öcüt’ten tuvalet parası alan bedensel engelli işinden oldu.

Mecidiye Cami Yaşatma Derneği Başkanı tarafından işine son verilen bedensel engelli vatandaşın başına gelenler bir kez daha “kraldan çok kralcı” tipini gündeme getirdi. Yaşanılan bu tatsız olaya İl Müftüsü İbrahim Öcüt’ün müdahale etmesi bekleniyor.

Mecidiye Camii’nde 6 yıldan bu yana tuvalette görevli olan bedensel engelli Yılmaz Kayacı, AKP Milletvekili Mehmet Daniş’in babasının cenaze töreni öncesi tuvalete giren İl Müftüsü İbrahim Öcüt’ten para alınca işten kovuldu.

6 yıldan bu yana camiinin tuvaletinde görev yaptığını belirten bedensel engelli Yılmaz Kayacı, İl Müftüsü İbrahim Öcüt’ten para aldığı gerekçesiyle işinden olduğunu söyledi. İstanbul Büyükçekmece Bedensel Engelliler Derneği’ne üye olduğunu ifade eden Kayacı, işten atılması nedeniyle mağdur olduğunu kaydetti.

Yetkililerden yardım talebinde bulunan Yılmaz; “Mecidiye Camiisi’ndeki tuvalette görevliydim. 6 yıldan buyana burada çalışıyorum. Cenaze törenine katılan İl Müftüsü’nden tuvalet parası aldığım için geçtiğimiz Perşembe günü işten kovdular. İşten atıldığım için mağdurum” dedi.

Bu yazı toplam 197 defa okundu.
Bookmark and Share
Reklam Alanı
Bu Yazıya Henüz Yorum Eklenmemiş.
Ayşegül DOMANİÇ YELÇE
Tam bir yıl oldu O’nu kaybedeli…
ARŞİVDE ARA
ETİKETLER
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı