Nevşehir Üniversitesi'ne 2010-2011 eğitim öğretim yılı için bu yıl yaklaşık 3 bin öğrenci kayıt yaptırmaya hak kazandı.
Nevşehir Üniversitesi öğrenci kayıtları 31 Ağustos/linkz> günü itibari ile başladı.
Nevşehir Üniversitesi'ne 2010-2011 eğitim öğretim yılı için bu yıl yaklaşık 3 bin öğrenci kayıt yaptırmaya hak kazandı/linkz>.
Nevşehir Üniversitesi'nde merkez yerleşke içindeki Rektörlük binası B blokta/linkz> başlayan kayıtların ilk gününde ön kayıtlarını yaptıran öğrenciler üniversitenin çeşitli/linkz> fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarına kesin kayıtlarını yaptıracak.
Kayıtların ilk gününde Turizm Fakültesi, Semra ve Vefa Küçük Sağlık Yüksekokulu, İnce kara Sağlık Hizmetleri/linkz> Meslek Yüksekokulunun kayıt yapıldığı Nevşehir Üniversitesi'nde 1-2 Eylül'de Fen Edebiyat Fakültesi, Gülşehir Meslek Yüksekokulu, Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz Meslek Yüksekokulu, 3 Eylül'de İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Hacıbektaş Meslek Yüksekokulu, Avanos Meslek Yüksekokul, 6 Eylül'de İkdisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Meslek Yüksekokulu, Hacıbektaş Veli Meslek Yüksekokulu, kayıtların son günü olan 7 Eylül'de ise Meslek Yüksekokulunun katırlarının yanı sıra bütün fakülte, yüksekokullar, meslek yüksekokullarının mazeret kayıtları yapılacak.
Kayıt sırasında engelli öğrencilere de çeşitli/linkz> kolaylıklar/linkz> sağlanacak. Üniversiteye kayıt yaptıracak engelli öğrencilere talep etmeleri halinde, Nevşehir Otobüs Terminali ile Nevşehir Üniversitesi arasındaki ulaşımlarını sağlamak üzere özel araç tahsis edilecek. Ayrıca engelli öğrencilere kayıt sırası önceliği/linkz> tanınacak.
Kayıtlar 7 Eylül 2010 Salı günü sona erecek. (nevsehir.edu.tr)
Bu yazı toplam 217 defa okundu.