25 Mayıs 2012 Cuma Saat 08:19

Basın ve Yayın Haber Siteleri
Bookmark and Share
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ODTÜ Mezunlarının Okulu için Erkan Oğur -İsmail Hakkı Demircioğlu Konseri 28 Nisan'da
05 Nisan 2010 Pazartesi Saat 00:35
ODTÜ Mezunları Derneği'nin orgazinasyonuyla 23 Ocak'ta temeli atılan, ODTÜ Mezunları Derneği İlköğretim Okulu'na destek ve yardım amacıyla 28 Nisan'da Erkan Oğur ve İsmail Hakkı Demircioğlu konser

ODTÜ Mezunları Derneği'nin orgazinasyonuyla 23 Ocak'ta temeli atılan, ODTÜ Mezunları Derneği İlköğretim Okulu'na destek ve yardım amacıyla 28 Nisan'da Erkan Oğur ve İsmail Hakkı Demircioğlu konseri düzenlenecek.

ODTÜ mezunları ve ODTÜ Mezunları Derneği'nin "Okula Yüz Verin" (Yüz Liraya Okul) sloganıyla başlattığı kampanyada sona yaklaşılıyor. 15 Mayıs'ta okulun kaba inşaatının bitmesi plan...

ODTÜ mezunları ve ODTÜ Mezunları Derneği'nin "Okula Yüz Verin" (Yüz Liraya Okul) sloganıyla başlattığı kampanyada sona yaklaşılıyor. 15 Mayıs'ta okulun kaba inşaatının bitmesi planlanırken, okulun mimarisi, projesi, mühendisliği ODTÜ öğrencileri ve mezunları tarafından yapıldı. Okul, engelli öğrenciler de düşünülerek, özel tasarlandı.

Okula gerekli maddi kaynak için bağışların internet ortamında kredi kartıyla yapılabilmesi için teknik alt yapı oluşturdu. İnternetten kredi kartıyla bağış yapmak isteyenlerin, www.100ytlye1okul.org ve www.okulayuzverin.org adreslerinden ya da ODTÜ Mezunları Derneği'nin sitelerinden kampanyaya ulaşabileceği belirtildi.

ODTÜ mezunlarının Yenikent Merkez'de yaptırdığı okulun yanındaki eski binada eğitim gören öğrenciler, 23 Nisan'da ODTÜ'ye getirilip, gezdirilecek.

Aynı zamanda engelli öğrencilerin ihtiyaçlarına uygun olarak da tasarlanan projenin bir bölümünün, 2010-2011 öğretim yılında eğitime başlaması planlandı.(ANKA)

Bu yazı toplam 860 defa okundu.
Bookmark and Share
Reklam Alanı
Bu Yazıya Henüz Yorum Eklenmemiş.
Ayşegül DOMANİÇ YELÇE
Tam bir yıl oldu O’nu kaybedeli…
ARŞİVDE ARA
ETİKETLER
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı