12 Şubat 2012 Pazar Saat 11:57

Basın ve Yayın Haber Siteleri
Bookmark and Share
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Özel çocuklara, özel ziyaret
19 Mart 2010 Cuma Saat 00:32
Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı'nı ziyaret eden Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen,

Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı'nı ziyaret eden Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, çocuklarla yakından ilgilendi. Başkan Evcilmen, Vakıf yöneticileriyle engelli çocuklar için yapılacak yeni düzenlemeler konusunda görüş alışverişinde bulundu.

Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, arsa tahsisinin yanı sıra çevre düzenlemesi ve spor tesisleri belediye tarafından yapılan Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı'nı ziyaret etti.
Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı Antalya Şube Başkanı Asiye Cevizdal ve burada eğitim gören engelli çocuklar tarafından karşılanan Başkan Evcilmen’e özel bir fotoğraf armağan edildi. Engelli çocuklarla tek tek ilgilenen Başkan Evcilmen, Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı ile özel eğitim okulunda da incelemelerde bulundu.
Antalya’da bulunan Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı Genel Merkezi yöneticileri de Başkan Evcilmen’e zihinsel engelli çocuklar için yapılan yeni hizmet binası için teşekkür etti. Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı Özel Eğitim Okulu sınıflarını ziyaret eden Başkan Evcilmen buralarda eğitim gören zihinsel engelli çocuklarla tek tek ilgilendi. Başkan Evcilmen, Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı yöneticileri ile engelli çocuklar için yapılacak yeni düzenlemeler konusunda görüş alışverişinde bulundu.

Kaynak.kanalvip.com

Bu yazı toplam 40 defa okundu.
Bookmark and Share
Reklam Alanı
Bu Yazıya Henüz Yorum Eklenmemiş.
ARŞİVDE ARA
ETİKETLER
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı