12 Şubat 2012 Pazar Saat 19:17

Basın ve Yayın Haber Siteleri
Bookmark and Share
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Özürlüler Derneği'nin pırlanta gibi kalıcı eserleri var!
10 Mart 2010 Çarşamba Saat 12:16
Özürlüler Derneği eski yönetim kurulu üyesi Yavuz Mehmet Kaya, düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Özürlüler Derneği eski yönetim kurulu üyesi Yavuz Mehmet Kaya, düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Özürlüler Derneği yönetim kurulu üyeliği sırasında kendisi hakkında, savcılığa suç duyurusunda bulunulacağı belirtilmesi üzerine o dönemde yönetim kurulu üyeliğinden soruşturmanın sağlıklı yürütülmesi ve aklanmak için istifa ettiğini dile getiren Yavuz Kaya, kendisinin istifasından sonra, daha fazla kurs açılacağının söylendiğini dile getirerek, “İstifamdan sonra 3 bin özürlü için hangi projeler hayata geçirildi? Yavuz Mehmet Kaya neyi bilerek, kimden para aldı? Özürlülere verilen hangi sözler gerçekleşti? O özürlüler şimdi nerede biliyor musunuz?” sorularını yöneltti.

Kendisinin karanlık bir işinin olmadığını, daima şeffaf olduğunu açıklamasında dile getiren Yavuz Kaya, 20 yıldır valilik makamıyla hiçbir olumsuzluk yaşamayıp, daima diyalog içinde olduğunu belirterek, kendisinin kurul toplantısından men edildiğini ileri sürüp, suç duyurusunda bulunulacağını açıklanmasına rağmen, kendisi hakkında suç duyurusunda bulunulmamasını eleştirerek, Özürlüler Derneği’nin pırlanta gibi kalıcı eserlerinin olduğunu vurguladı.

Kaynak.burdurgazatesi.com
Bu yazı toplam 337 defa okundu.
Bookmark and Share
Reklam Alanı
YAVUZ MEHMET KAYA
BURDUR
YAPILAN BASIN AÇIKLAMASININ TAMAMI rehberbucak.com adresinde yer almaktadır.0.533.720 8820
10 Mart 2010 Çarşamba Saat 22:41
ARŞİVDE ARA
ETİKETLER
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı