12 Şubat 2012 Pazar Saat 12:31

Basın ve Yayın Haber Siteleri
Bookmark and Share
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Polat, Fenerliler'i kızdıracak
05 Mart 2010 Cuma Saat 12:01
Galatasaray Başkanı Adnan Polat, F.Bahçeliler'i kızdıracak açıklamalar yaptı. Polat, "20.45 şampiyonluğu çok önemli bir şampiyonluktur.

Fener taraftarı saatlere baktıkça beni hatırlayıp saat almıyor" dedi

UEFA zaferinde benim de payım var
Sarı-Kırmızılı takımın başkanı Adnan Polat'tan gündem yaratacak açıklamalar... Polat, "20.45 şampiyonluğu çok önemli bir şampiyonluktur. Saatçiler beni sevmez çünkü en az Galatasaray taraftarı kadar Fenerbahçe taraftarı var. Onlar da artık saatlere baktıkça beni hatırlıyorlar ondan dolayı saat almıyorlar" diyerek sözlerini sürdürdü... Adnan Polat, "UEFA Kupası'nın alınmasında kendime pay çıkarıyorum. Çünkü o kadrodaki 8 futbolcunun transferini ben yaptım" dedi. İSPANYOL radyosu Cedesa Ser, Osasuna'da forma giyen Javad Nekounam'ın Fenerbahçe'ye transfer olabileceğini öne sürdü. Verilen haberde, tam 109 kez İran Milli Takımı formasını giyen 30 yaşındaki ön liberonun Sarı -Lacivertliler'den aldığı teklife çok sıcak baktığı belirtildi.

Avrupa kupası getiren gidebilir Bir televizyon kanalında Galatasaray'a izinsiz yardım kampanyası yaptığı için az kalsın hapse gireceğini belirten Polat, "Bu ülkede 8.5 milyon insan engelli. Biz bin engelli vatandaşımıza tekerlekli sandalye hediye ettik ve 30 yaşında bir adam bana geldi 'Hayatımda ilk defa sokağa çıkıyorum' deyince ben de gözyaşlarımı tutamadım" diye konuştu. Adnan Polat, "Arda dahil hiçbir futbolcu bize Avrupa Kupası getirmeden bir yere gidemez" diyerek sözlerini tamamladı.

İmzamı atarımPolat, 2008'de Cevat Güler ile şampiyon oldukları zaman en büyük başarının Adnan Sezgin'e ait olduğunu söyleyerek, "Çünkü teknik konulardan o sorumluydu" dedi. Polat, Sezgin için "Onun attığı her imzanın altına imzamı atarım" açıklamasını yaptı.

Kaynak.takvim.com

Bu yazı toplam 39 defa okundu.
Bookmark and Share
Reklam Alanı
Bu Yazıya Henüz Yorum Eklenmemiş.
ARŞİVDE ARA
ETİKETLER
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı