25 Mayıs 2012 Cuma Saat 18:11

Basın ve Yayın Haber Siteleri
Bookmark and Share
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Sağlık Bakanlığı Özürlü Personel Alımı Sınavı Soruları Ve Cevapları - Sonuçlar Ne Zaman Açıklanacak?
14 Kasım 2010 Pazar Saat 14:11
13 kasım Özürlü (Engelli) personel alımı sınavı, 13 kasım Özürlü (Engelli) personel alımı sınavı baraj, 13 kasım Özürlü (Engelli) personel alımı sınavı ne zaman açıklanacak,

13 kasım Özürlü (Engelli) personel alımı sınavı, 13 kasım Özürlü (Engelli) personel alımı sınavı baraj, 13 kasım Özürlü (Engelli) personel alımı sınavı ne zaman açıklanacak, 13 kasım Özürlü (Engelli) personel alımı sınavı sonuçları, Sağlık Bakanlığı engelli personel alım sınavı 2010, Sağlık Bakanlığı özürlü personel alımı 2010, www.meb.gov.tr 13 kasım özürlü personel sınavı sonuçları öğren Sağlık Bakanlığı engelli personel alım sınavı 2010, Sağlık Bakanlığı özürlü personel alımı 2010, 13 kasım Özürlü (Engelli) personel alımı sınavı, 13 kasım Özürlü (Engelli) personel alımı sınavı baraj, 13 kasım Özürlü (Engelli) personel alımı sınavı sonuçları, 13 kasım Özürlü (Engelli) personel alımı sınavı ne zaman açıklanacak, www.meb.gov.tr 13 kasım özürlü personel sınavı sonuçları öğren Açıklamada, sınav sonuçlarının Milli Eğitim Bakanlığının http://www.meb.gov.tr internet adresinden ilan edileceği, adayların atamalarının ise sınav sonuçlarının bakanlığa bildirilmesinden sonra, sınavda aldıkları puana ve başarı sıralamasına göre yapılacağı bildirildi. Sınav sonucunda, 20 diş tabibi, 30 eczacı, 150′şer hemşire ve ebe, 20 biyolog, 30 diyetisyen, 15 çocuk gelişimci, 20 fizyoterapist, 20 psikolog, 15 sosyal çalışmacı, 140 sağlık teknikeri, 210 sağlık memuru, 800 memur, 10 mühendis, 10′ar tekniker ve teknisyen ile 350 hizmetli alınacak.
Bu yazı toplam 25855 defa okundu.
Bookmark and Share
Reklam Alanı
Zeliha Avcı
Sağlık Bakanlığı Özürlü Personel Alımı Sınavı Soruları Ve Cevapları - Sonuçlar Ne Zaman Açıklanacak?
Cem bey öncelikle hayırlı olsun, başarılar dilerim.

Rapor yönetmeliğine göre

Raporun Geçerlilik Süresi

Madde 10-Kalıcı hastalık veya özürler için raporun bir defa verilmesi yeterlidir. Ancak, özür durumunun değişmesi halinde, rapor ve buna bağlı çalışma gücü kaybı oranı yeniden belirlenir.

diyor ama kurum yada özel iş yeri kafasına göre takılıyor.Kimi br sene dolmazsa kabul ediyor kimi 6 ay diyor işç yada memur alan yerlerden.

raporlarla ilgili aşağıdaki linklerde açıklama yapılmış.Okuyun isterseniz.

http://www.engellihaberleri.com/haber-saglik-bakanligi-ozurlu-personel-alimi-saglik-kurulu-raporlari-hakkinda-duyuru-t11545.html

http://personel.saglik.gov.tr/ozurlu-personel-alimi-kesin-sinav-sonuclari-ve-atama-islemleri-hakkinda-duyuru-id2847-2845.html

eğer hala şüpheleriniz varsa bulunduğunuz şehirdeki sağlık müdürlüğüne giderek yada Başvuruyu yapacağınız yeri telefonla arayarak oradan daha sağlıklı ve kesin bilgileri alabilirsiniz.
25 Ocak 2011 Salı Saat 21:39
Cem Ben
çok şükür yerleştim
ben de yerleştim cok sukur..ama simdi de raporlarla ilgili haberler var benim kafam karıştı biraz...elimde sürekli olan ve özür derecesi %52 olan bir raporum var. 6 ay önce aldım..rapor aynen şöyle:
Agır özürlü:hayır
sürekli: evet
çalıştırılamayacagı iş alanları: çalışabilir
şimdi buna göre benim yeni bir rapor almam gerekiyor mu hani memur olabilir şeklinde bir ibare olmalı diye duydum benim raporum sorun oluşturur mu? lise düzeyinden memur olarak atandım..yardımcı olursanız sevinirim.
25 Ocak 2011 Salı Saat 12:14
Zeliha Avcı
Sayın Hüsayin Demir öncelikle tebrik ederim bundan sonraki hayatında başarılar dilerim.Hakkında hayırlı uğurlu olur inşş.

İzlemeniz gereken yolu aşağıdaki linklerden öğrenebilirsiniz..

http://www.engellihaberleri.com/haber-saglik-bakanligi-ozurlu-memur-atama-sonuclari-aciklandi-t11442.html

http://personel.saglik.gov.tr/ozurlu-personel-alimi-kesin-sinav-sonuclari-ve-atama-islemleri-hakkinda-duyuru-id2847-2845.html

http://personel.saglik.gov.tr/ozurlu-personel-alim-sinavi-sonuclari-ve-atama-islemleri-hakkinda-genelge-id2846-2845.html

http://personel.saglik.gov.tr/atanma-talep-dilekcesi-id2848-2845.html

bu linklerde yapmanız gerekenler yazıyor Hüseyin bey.
19 Ocak 2011 Çarşamba Saat 21:22
hüseyin demir
sayın zeliha avcı
sayın hocam yardımcı olduğunuz için tesekkür ederim sonuca baktım yerlesmişim şimdi yapmam gereken nedir yardımcı olurmusunuz ne yapmam gerekiyo
19 Ocak 2011 Çarşamba Saat 21:14
Zeliha Avcı
Sayın Hüseyin Demir aşağıda ki linkten öğrenebilirsiniz.

http://personel.saglik.gov.tr/sinav-sonuclari-ve-atama-islemleri-id2845-2450.html
18 Ocak 2011 Salı Saat 11:44
hüseyin demir
sayın zeliha avcı
sayın hocam yerleşip yerleşmediğimz belli oldumu acaba olduysa nasıl nerden öğrenicez bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
17 Ocak 2011 Pazartesi Saat 23:33
Zeliha Avcı
Sayın Mustafa Duman ben yorumlarımda sağlık bakanlığıın açıklamasına göre diye başlamışım hep.Ha sen bunu sadece anlayabildiğin kadar okuyabiliyorsan ona sözüm yok.

Ben Kahramanmaraşlıyım ve Kahramanmaraşta yaşıyorum. Kahramanmaraşta kaç ilkokul mezunu kaç ortaokul mezunu var kaç ilköğretim mezunu var senden daha iyi biliyorum.Maraşta sınava giren sayısı 383.Bu 383 kişinin 25 kişisi sınava girmedi ve bu 357 kişi ilkokul mezunu, orta okul mezunu ve ilköğretim mezununun toplamından oluşuyor.

Okuduklarını ne kadar yorumlayabildiğin açık bir şekilde ortada..

MUSTAFA DUMAN ABDURRAHMAN 25.06.1980 HİZMETLİ (İLK İLKÖĞRETİM -ORTAOKULGÖRME-ORT-DİĞER) 76 SINAVA GİRDİ KAHRAMANMARAŞ SOSYALLEŞTİRME YERLEŞEMEDİ

sen kazanamadıysan suçlusu başkalarımı ? Başkalarını suçlamadan önce hatayı kendinizde arayınız..
17 Ocak 2011 Pazartesi Saat 21:05
mustafa duman
yalanının ortaya çıktımı
sadece kahramanmaraştan 386 baş vuru var öteki ilerdende aynı derecede baş vurular var siz diyorsunuz sadece 350 baş vuru var yalancısınız bi şey bilmiyor sadece biliyor gibi davranıyorsunuz kendinizi bilgili gibi gostermek hoşunuza gidiyor belki ama bilin ki yanlış yapıyorsunuz biliyorsan konuş adam sansınlar bilmiyorsan sus adam bilsinler
17 Ocak 2011 Pazartesi Saat 19:51
mustafa duman
özür dilerim
hanım efendi ben onlarce defa aradım kaç ilkokul bazında baş vuru var diye hep aynı dediler 600 küsür yorumlara bakıyorum 350 baş vuru var diye görüyorum bunu sordum il sağlık mudürlüğüne yalan diyorlar onlarda o linke nereden baktımızı söylerseniz bende bakmak isterim kafamızı öyle karıştırıyorlar ki artık patlamak üzereyim ben 76 puan aldım 600 kusur baş vuru var diyince hiç umudum yoktu benim sınava girdiğim sınıfta 20 öğrenci vardı hepsi ilkokuldu başka sınıfta varmı bilmiyorum saygılarımla
17 Ocak 2011 Pazartesi Saat 19:28
Zeliha Avcı
Sayın Mustafa Duman yeteri kadr dikkatli takip etmediğiniz çok açık.Benim yorumlarımı okursanız kendim söylediğim bir şey değil 350 kişinin başvurduğu konusu.

Habere yazılan yorumlara yaptığım 11. açıklamada aşağıda verdiğim yorumu yazmışım okuyucunun brine.Dikkatle okuyun..

atanırmyım
Sayım Mehmet Aygün ,Sağlık Bakanlığı yaptığı açıklama ile Özürlü Personel Sınavı’nın Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünün duyurusunda hizmetli kadrosunda Sınava 350 ilköğretim mezunu başvurmuştur" denildi. Yapılan Bu açıklamaya göre zaten alınacak kadro başvuruları ancak doldurmuştur.Buna göre değelendirdiğimizde atanacağınız görünüyor.

Eğer dikkatle okuduysanız yukarıdaki açıklamayı ben yapmamışım Sağlık Bakanlığı yapmış.Bende bakanlık demektedir demişim zaten.Bakanlığın açıklamasını yargılayın benim açıklamamı değil.

Kahramanmaraştan 680 kişi mi başvuru yapmış bakacaktım ama şuan kahramanmaraş listesinin bulunduğu link hata veriyor.Hata düzeltildiğinde listeye bakıp sayısını size vereceğim bakalım sizin söylediğiniz mi doğru?
17 Ocak 2011 Pazartesi Saat 13:16
mustafa duman
yalan
sn zeliha avcu hanım siz bi yerlerden duyduklarınıza inanıyorsunuz galiba tr genelinde 350 baş vru var diyorsunuz yalan bu sadece kahramanmaraşta 680 ilkokuldan başvuru var ben ilkokul seviyesinde girdim 76 puan aldım girmeme ihtimal vermiyorum lütfen emin olmadığınız bilgileri doğru gibi yazmayın milletin kafasını karıştırmaktan başka işe yaramıyor email adresimi bırakacağım eğer bi bilginiz varsa paylaşabilirsiniz sulardayanar@hotmail.com 0506 430 24 94 numaram
17 Ocak 2011 Pazartesi Saat 00:48
hüseyin demir
sayın zeliha avcı
ben kocaelinde sınava girdim lise düzeyinde 82 aldım atanma sansım varmıdır bide kocaelinde kaç memur alıncak bilginiz varmı
05 Ocak 2011 Çarşamba Saat 19:18
hüseyin üzülmez
saglik bakanlığının sınav için bir sorum var
zeliha avci sana bir sorum var ben sağlik bakanlığın imtihanına girtim ben ilkokul mezunuyum sınavdan 58 puan aldım sınavı kazanabilir miyim cevaplarsanız sevinirim...
31 Aralık 2010 Cuma Saat 21:38
turgut ömer
şüpheeeeeeee
sayın avcı dediğiniz gibi olacak galiba torpil torpil torpilllll müdürlükten bir arkadaş işiniz allaha ve kuvvetli bir dayıya kalmış diyor yani işin özü yine ayak torpil ayağı 80 değil bu ülkede 100 de işimizi görmez galiba tavsiyem tüm özürlü arkadaşlara boş hayaller kurup hüsrana uğramayın saygılarımlaa
31 Aralık 2010 Cuma Saat 17:14
Zeliha Avcı
Sağlık Bakanlığı Özürlü Personel Alımı Sınavı
Sayın İsmail gür 350 kişi ilkokul mezunu başvurdu ve 350 kişi ilkoul mezunu alınacak. eğer sınava girdiğiniz yerde çok sayıda ilkokul mezunu başvuruda bulunmadıysa şansınız var demektir.
Sayın zuhal hanım çok krıtik bir puan her iki ihtimalde olabilir.

İnş hepiniz yerleşirsiniz arkadaşlar.Allahım hakkınızda hayırlısını versin.

Site/Haber Yönetimi
31 Aralık 2010 Cuma Saat 11:31
Zeliha Avcı
Sayın enden 86 puan iyi ama antepten kaç kişinin müracat ettiğini bilmiyorum.Kaç kişinin müracat ettiği ve onların aldığı puanda önemli.
Sayın gökhan bey puanınız baya bir düşük düzce civarında milli eğitim sınavında çok yüksek puanla alım oldu her ihtimale karşı kendinizi hazırlayın derim.
Sayın cabir bey puanınız çok düşük.Biraz zor gibi görünüyor.
Sayın Cem bey burda en şanslı kişi siz görünüyorsunuz.Sizden yüksek puan alan çok kişi çıkmazsa atanma ihtimaliniz yüksek.

Site /Haber Yönetimi
31 Aralık 2010 Cuma Saat 11:27
Zeliha Avcı
Sayın Tugut Ömer Sınav Merkezi değil o ilde kaç kişi başvurmuşsa o kişilerin arasından seçilecek. Her şehir kendi sınavını ve sınav değerlendirmesini kendisi yapacağı için torpil büyük rol oynayacak gibi görünüyor..

Sayın Yunus bey kamuda çalışacak engelli oranının % 6 çıkması sadece teklif edildi bu teklif daha kabul edilmiş değil.Kamuda %3 olan engelli çalıştırma kadroları bile daha doldurulamazken kaldı ki bunu % 6 çıkarsınlar. Çıkarsalar bile göstermelik olur.

Site/Haber Yönetimi
31 Aralık 2010 Cuma Saat 11:18
turgut ömer
temenliğii
sayın zeliha avcı ben kayseriden hizmetli sınavında 80 aldım ama korkum şukii şu torpil işi benim bildiğim tek torpilin açmadığı kapı cennet ve cehennem allahtan tek dileğim bu kez olmaz ve artık ihmal edilen biz özürlü insanları görürler sayın büüüyğklerimiz saygılarımla .
30 Aralık 2010 Perşembe Saat 15:52
yunus
selam
arkadaşlar kamuda özürlü oranı % 6 çıkacak iş basvurusu yapan ve sınava giren herkes atanacak ayrıca milli egitim sınavına giren adaylar büyük ihtimalle atanacak
15 Aralık 2010 Çarşamba Saat 13:51
enden
ÖNLİSANS
merhaba gaziantep ön lisans 86 puan aldım atanmam için yeterlimidir
15 Aralık 2010 Çarşamba Saat 09:06
Tüm Yorumları Göster(69)
Ayşegül DOMANİÇ YELÇE
Tam bir yıl oldu O’nu kaybedeli…
ARŞİVDE ARA
ETİKETLER
Reklam Alanı
Reklam Alanı