Saruhanlı Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, engelli vatandaşların toplumdan ilgi ve sevgi beklediklerini belirterek,
Saruhanlı Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, engelli vatandaşların toplumdan ilgi ve sevgi beklediklerini belirterek, ''Engellilerin önündeki engelleri kaldırmak hepimizin görevidir'' dedi.
Saruhanlı Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, engelli vatandaşların toplumdan ilgi ve sevgi beklediklerini belirterek, ''Engellilerin önündeki engelleri kaldırmak hepimizin görevidir'' dedi. Kaymakam Otcu, Saruhanlı'nın Mütevelli beldesinde, Belediye ve Mütevelli İlköğretim Okulu tarafından düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, engelli vatandaşların toplumla kaynaşmasını engelleyen engellerin hep birlikte ortadan kaldırabileceğini söyledi. Her insanın bir engelli adayı olduğunu unutmaması gerektiğini kaydeden Kaymakam Otcu, şöyle dedi: ''Belediyeler ve kamu kurumları yapacakları yatırımlar ve çalışmalarda engelli vatandaşlarımızı da düşünerek fiziki düzenlemeler uygulamalıdır. Biz görmek istemesek de engelli vatandaşlarımız toplumun bir gerçeği. Bu gerçekle yüzleşip, engelli vatandaşlarımıza gerekli ilgi ve duyarlılığı göstermek zorundayız. Oluşturduğumuz İlçe Engelliler Danışma Kurulunda, ilçe genelindeki engelli vatandaşları tespit ettik. Engelli vatandaşlar ve ailelerinin sorun ve ihtiyaçlarının giderilmesi için gerekli çalışmalar yapıldı. Bu sürdürülecek.
Mütevelli Belediye Başkanı Süleyman Kahramanlar ise, hazırlanan etkinlikle engellilerin sorun ve sıkıntılarına dikkati çekmek, onların yanlarında olunduğunu göstermek istediklerini bildirdi. Mütevelli Belediye Düğün Salonundaki etkinliğe, Saruhanlı Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Nedim Dalgıç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Yılmaz, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Murat Kemal Bayar, belde belediye başkanları, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı. Etkinlikte şiirler okundu, Mütevelli İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından hazırlanan gösteriler sunuldu.
Bu yazı toplam 201 defa okundu.