25 Mayıs 2012 Cuma Saat 15:36

Basın ve Yayın Haber Siteleri
Bookmark and Share
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
TSD Kırklareli Şubesinin 2010 Yılı Faaliyetleri
27 Ocak 2011 Perşembe Saat 19:00
Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Kırklareli Şubesi, geçen yıl 8 engelli vatandaşa tekerlekli sandalye, felçli hastada kullanılmak üzere 1 adet havalı yatak ve 3 çift koltuk değneği verdi.

Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Kırklareli Şubesi, geçen yıl 8 engelli vatandaşa tekerlekli sandalye, felçli hastada kullanılmak üzere 1 adet havalı yatak ve 3 çift koltuk değneği verdi.

Şubenin 2010 yılı faaliyetlerine ilişkin yapılan yazılı açıklamada, 2010 yılında 8 engelli vatandaşa tekerlekli sandalye, felçli hastada kullanılmak üzere 1 adet havalı yatak ve 3 çift koltuk değneği verildiği belirtildi.

Açıklamada, diğer şube faaliyetleri şöyle sıralandı:

"Birçok kurum müdürüyle görüşme yapmış ve yapılmaya devam ediliyor. Engelli üyelerin sıkıntıları ve yapılması gerekenler hakkında istişareler yapılmaktadır. İŞKUR,Toplum Merkezi ve Halk Eğitim Müdürlüğü ortaklığı ile 10 engelli üyeye mesleki eğitim kazandırmak amacıyla ev aksesuvarı kursu açtık. Antalya'da yapılan ve Başbakanlık Özürlüler İdaresi Başkanı, Türkiye Sakatlar Konfederasyonu Başkanı ve Türkiye Sakatlar Derneğine bağlı 65 şubenin katılımıyla gerçekleşen Başkanlar Kurulu toplantısına derneğin yöneticileri katıldı. Kırklareli Kent Konseyi Engelliler Çalışma Grubu ve Eğitim Uygulama Okulu işbirliğiyle ilimiz Halk Eğitim Merkezinde Türkiye Sakatlar Derneği Genel Başkanı Şükrü Boyraz'ın konuşmacı olarak katıldığı Engelli Hakları Konferansı'nı gerçekleştirdik. 3 Aralık 'Dünya Engelliler Günü' kutlamaları çerçevesinde dernek üyelerimden oluşan 50 kişilik bir grup, Ankara'da Türkiye Sakatlar Konfederasyonumuz tarafından düzenlenen etkinliklere katılmış ve engelli üyelerimizin Anıtkabir'i ziyaret etmeleri sağlanmıştır."

Bu yazı toplam 121 defa okundu.
Bookmark and Share
Reklam Alanı
Bu Yazıya Henüz Yorum Eklenmemiş.
Ayşegül DOMANİÇ YELÇE
Tam bir yıl oldu O’nu kaybedeli…
ARŞİVDE ARA
ETİKETLER
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı