Turgutlu Halk Eğitim Merkezi ve Turgutlu Bedensel Engelliler Derneği tarafından açılan nakış kursu tamamlandı.
Kursta engelli vatandaşların el emeği göz nuru ile hazırladıkları eserler sergilenmeye başlandı.
Turgutlu Belediyesi'nin eski hizmet binasında açılan sergiye Kaymakam Nazmi Günlü, eşi Arzu Günlü, Emniyet Müdürü Necmettin Akça, AK Parti İlçe Başkanı Av. Hüseyin Azman ve Manisa Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Yasemin Yıldız ile üyeler katıldı. Törende konuşma yapan Turgutlu Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ali Özgen, “Bu serginin açılmasında emeği olan Kaymakamımız, Belediye Başkanımız, eski Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz ve tüm engelleri aşan, engel tanımayan, kursiyerlerimize çok teşekkür ederim.” dedi. Kaymakam Nazmi Günlü ise, “Okullarımızdaki eğitimin yanı sıra yaygın eğitime de son derece önem veriyoruz. Yaygın eğitimin artması için ve daha çok kursiyere ulaşmak için büyük çaba gösteriyoruz. Başta okuma yazma kursları olmak üzere bir çok alanda kurslar devam ediyor. En büyük hedefimiz kursiyer sayısını arttırmak. Engelli kursiyerlerimizin emekleri ile hazırladığı ürünlerin sergilendiği serginin açılışını yapmaktan dolayı son derece mutluyum. Emeği geçen herkese teşekkür ederim."dedi.
Daha sonra Kaymakam Günlü kursiyerlere belgelerini dağıtarak eşi Arzu Günlü ile birlikte serginin açılış kurdelesini kesti. Açılışın ardından konuklar sergiyi gezdiler.
Bu yazı toplam 112 defa okundu.