25 Mayıs 2012 Cuma Saat 16:13

Basın ve Yayın Haber Siteleri
Bookmark and Share
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Türkiye Sakatlar Derneği Kastamonu Şubesi Vali`yi ziyaret etti
11 Aralık 2011 Pazar Saat 12:30
Vali Erdoğan BEKTAŞ, “Bizim bir hedefimiz var yaşlı dostu kent, engelli dostu kent olmak istiyoruz” dedi.

Türkiye Sakatlar Derneği Kastamonu Şubesi heyeti 3 Aralık özürlüler günü münasebeti ile Val Erdoğan BEKTAŞ’ı makamında ziyaret etti.

Kastamonu Valiliği / Ziyarete Türkiye Sakatlar Derneği Kastamonu Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Serhat YOLASIĞMAZOĞLU, Başkan Yardımcısı Kemal TABAKOĞLU ve beraberindeki heyet katıldı.

Sakatlar Derneği Kastamonu Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Serhat YOLASIĞMAZOĞLU;

“3 Aralık özürlüler günü etkinliklerimizi tamamladık ilerleyen günlerde organik gömleği yapma ile ilgili bir iş birliğimiz olacak Kastamonu dokumalarından organik gömlekler üreteceğiz yurt içi ve yurt dışı pazarına sınacağız. Bezini üretiyoruz bu bezi biz ürün haline getireceğiz sadece gömlekle kalmayıp daha farklı ürünlerde yapacağız makine sayımızı artıracağız istihdam anlamında 20 ye yakın kişi çalışacak. Ocak ayı sonunda sizlerle beraber startını vermeyi üşüyoruz. Kuzka ilgili projelerimiz var onları da teslim ettik” dedi.

3 Aralık Özürlüler günü ziyareti kapsamında konuşma yapan Valimiz Erdoğan BEKTAŞ;

“Ben sizi izliyorum Kastamonu Sakatlar Derneği şubesi olarak güzel işler yapıyorsunuz. Özellikle engelli insanlar eşittir, engellilerde bir araya gelebilir bir organizasyon yapabilir, üretebilir kendi başlarının çaresine bakabilir, kendi ayaklarının üzerinde durabilirliği çok güzel uygulayarak yaşarak bizlere gösteriyorsunuz, sizlere teşekkür ediyoruz, ben bütün bir sivil toplum örgütü olarak tüm çabalarınızı, çalışmalarınızı bütün Kastamonu’ya örnek gösteriyorum. Gerçekten kendi gücüyle alın teriyle üstelik engelleri olmasına rağmen bir sivil toplum hareketi gerçekten her türlü takdirin üzerinde teşekkür ediyorum çabalarınıza destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Dernek olarak her hangibir sorunlarının olup olmadığını soran Val Erdoğan BEKTAŞ verilen bilgiler doğrultusunda çeşitli konularda bazı kurum yetkililerini telefonla arayarak talimatlarda bulundu.

Bu yazı toplam 505 defa okundu.
Bookmark and Share
Reklam Alanı
Bu Yazıya Henüz Yorum Eklenmemiş.
Ayşegül DOMANİÇ YELÇE
Tam bir yıl oldu O’nu kaybedeli…
ARŞİVDE ARA
ETİKETLER
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı