25 Mayıs 2012 Cuma Saat 16:31

Basın ve Yayın Haber Siteleri
Bookmark and Share
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Türkkent İlköğretim Okulu Ankara İkincisi
16 Ocak 2012 Pazartesi Saat 01:37
'Engelsiz Fikirler Projesi'nde Eryaman Türkkent İlköğretim Okulu Ankara İkincisi oldu.

Ankara Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Engelsiz Fikirler Projesine İlçemiz Türkkent İlköğretim Okulu öğrencisi Merda ERDEM, öğretmeni Özay ONGUN’un danışmanlığında hazırladığı “Akıllı Şapka” projesi ile Ankara ikincisi oldu.

Türkkent İlköğretim Okulu Müdürü Hasan ÖKSÜZ, danışman öğretmen Özay ONGUN, proje sahibi öğrencimiz Merda ERDEM ödüllerini İl Milli Eğitim Müdürü Kamil AYDOĞAN’dan aldılar.

İlçemiz Milli Eğitim Müdürü Mehmet KARAMAN engelli öğrencilerimizin günlük yaşamlarında karşılaştıkları sorunların çözümüne yönelik projeler üreterek toplumda var olan sorunları anlayıp sahiplenen idareci, öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyorum dedi. Bu projelerin engelli öğrencilerimizin ve vatandaşlarımızın günlük hayatlarında daha etkin rol almalarına, derslerinde daha aktif olmalarına, öğrencilerimizin engelli arkadaşlarını daha iyi anlamalarına, bu suretle onlarla kaynaşarak empati kurmalarına da katkıda bulunacağını ifade etti.

Bu yazı toplam 151 defa okundu.
Bookmark and Share
Reklam Alanı
Bu Yazıya Henüz Yorum Eklenmemiş.
Ayşegül DOMANİÇ YELÇE
Tam bir yıl oldu O’nu kaybedeli…
ARŞİVDE ARA
ETİKETLER
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı