25 Mayıs 2012 Cuma Saat 20:45

Basın ve Yayın Haber Siteleri
Bookmark and Share
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
YATALAK ÇOCUĞU İÇİN BEZ YARDIMI İSTİYOR
19 Temmuz 2009 Pazar Saat 15:06
Van'ın Çatak ilçesinde zor şartlarda yaşayan Bacü ailesi, 12 yıldır yatalak olan çocuklarına bez alabilmek için hayırseverlerden yardım bekliyor.

Sözveren köyü Beyoğlu mezrasında yaşayan Bacü ailesi, 12 yıldır yatağa mahkum olan doğuştan engelli oğulları Davut Bacü'ye zor koşullar altında bakmaya çalışıyor.

Geçici köy korucusu baba Ahmet Bacü, yaptığı açıklamada, bu işten başka geçim kaynağının bulunmadığını, maddi durumlarının kötü olduğunu söyledi.

YATALAK ÇOCUĞU İÇİN

Çocuğunun yatağa mahkum olduğunu, çoğu zaman oğlunun bez parasını bile karşılayamadığını anlatan Bacü, şöyle konuştu:

''Çocuğuma haftalık olarak sonda cihazı takılmak zorunda. Bunu kendim yapamadığım için oğlumu 15 kilometre uzaktaki İlçe Devlet Hastanesine çok zor şartlarda götürüyorum. Ancak maddi imkansızlıklar beni ve eşimi çok üzüyor. Sadece geçici köy korucusu maaşımla çocuğuma ne kadar iyi bakabilirim.''

Çok zor durumda olduklarını ifade eden Bacü, ''Oğlum kilolu olduğundan onu sürekli lavaboya götüremiyoruz. Sürekli hazır bez de alamıyorum, paramız yetmiyor. Altını ıslatması nedeniyle vücudunun birçok yerinde enfeksiyon nedeniyle yaralar oluştu. Tek isteğim çocuğumun bez masrafının karşılanması'' dedi.

http://www.diyarbakirsoz.com/

Bu yazı toplam 205 defa okundu.
Bookmark and Share
Reklam Alanı
Bu Yazıya Henüz Yorum Eklenmemiş.
Ayşegül DOMANİÇ YELÇE
Tam bir yıl oldu O’nu kaybedeli…
ARŞİVDE ARA
ETİKETLER
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı