Yalova’nın Termal İlçesi Yenimahalle’de ikamet eden 26 yaşındaki bedensel engelli Nazlı Yılmaz, evinin önündeki bozuk yoldan dolayı büyük bir sıkıntı yaşıyor.
.Kemik yapısının bozuk olması ve çabuk kırılması nedeniyle ‘Cam Kemik Nazlı’ olarak bilinen Nazlı Yılmaz’ın vücudunda bulunan kemikler, en ufak bir sarsıntıda kırılabiliyor.
Bu sebeplerle aslında evinden dışarıya çıkması bile bir mucize olan Nazlı, hayata küsmeyerek toplum içerisine çıkıyor ve işlerini kendisi halletmek istiyor. Lüks villaların kenarında mütevazi evinde kalan Nazlı’nın yaklaşık 100 metrelik yolu oldukça bozuk ve çamur içerisinde. Bu sebeple Termal Belediyesi’ne başvuruda bulunan Nazlı Yılmaz aldığı olumsuz cevap sonrası büyük bir hayal kırıklığı yaşıyor.
‘Lüks değil, sadece işimi görebileceğim bir yol istiyorum’ diyen bedensel engelli Nazlı Yılmaz; “Çocukluğumdan beri bu rahatsızlığım var. Toplum içine çıkıp, kendi işlerimi halletmek istiyorum. Zaten minibüslere inip-binmem oldukça zor, birde yolumuzun bozuk olması beni çok üzüyor. Halkın sorunlarıyla yakından ilgilenen Valimiz Esengül Civelek ve Termal Belediye Başkanı İsmail Atik’ten konuyla ilgilenmelerini rica ediyorum” diye konuştu.
Bu yazı toplam 85 defa okundu.