Beycuma beldesine bağlı Kaleoğlu köyünde, Nazif (68) ve Fatime Kundakçıoğlu (67) çifti ile engelli kızları Habibe Kundakçıoğlu'nu (45) 16 Şubat'ta öldürdüğü iddia edilen Murat Kundakçıoğlu'nun (33) yargılandığı Zonguldak 1. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki davanın duruşmasında, tutuklu sanık ile avukatı hazır bulundu.
Kundakçıoğlu, savunmasında, daha önce yengesi ve amcası tarafından, engelli kızlarına cinsel saldırı gerçekleştirdiği iddiasıyla hakkında şikayette bulunulduğunu belirterek, şöyle dedi:
"Olay günü avdan dönüyordum, üzerimde tüfek vardı. Karşılaştığım yengem, amcam ve kuzenimin yanı sıra tanımadığım bir kişi beni amcamın evine zorla götürdüler. Kafama vurulan darbelerle bayılmışım. Bir müddet sonra ayıldım ve amcam beni ölümle tehdit etti. Tüfeğimi benden almışlardı. Boğuşma sırasında bana ait tüfeği gördüm ve amcama yönelik bir kez ateş ettiğimi hatırlıyorum. Sonra kime, nasıl ateş ettiğimi hatırlamıyorum."
Tanıkların dinlenmesinin ardından mahkeme heyeti, sanık Kundakçıoğlu'nun tutukluluk halinin devam etmesine karar verdi.
Davanın görülmesine 3 Haziran'da devam edilecek.
Nazif ve Fatime Kundakçıoğlu çifti ile engelli kızları Habibe Kundakçıoğlu, 16 Şubat'ta komşuları tarafından, evlerinde tüfekle ateş edilerek öldürülmüş olarak bulunmuştu. Amcası, yengesi ve engelli kuzenini öldürdüğü iddiasıyla Murat Kundakçıoğlu, Edirne'nin Keşan ilçesinde yakalanarak tutuklanmıştı.