Bülent Altaç
Almanyada Engelli Eğitim Merkezi
Yavuz Kocaömer
Gelecek engelli sporunda
Cemalettin Gürsoy
Engelli Sağlam Sınıfında
Mehmet Kızıltaş
Oya Tekinler Kaybederse Tüm İzmir’li Engelliler de Kaybedecek!
Taner Ünsal
Engelliler Yurt Dışından 3 Yaşından Küçük Araç Getiremiyecek
03 Eylül 2010 Cuma Saat 22:41
Sitene Sondakika Ekle
Künye
Reklam
İletişim
RSS
Forum
Ana Sayfa
Radyo Dinle
Duyurular
Engelli Haber
Sağlık.Yaşam
Gündem.Ekonomi
Engelli Spor
Eğitim
Kültür.Sanat
Röportaj
Teknoloji
Otomobil-Ulaşım
İş İlanları
Sitenizesayac.com
Basın ve Yayın Haber Siteleri
Sayaç
web tasarım
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Kültür.Sanat
Gelmeyen Çok Şey Kaçırdı
Türkiye’nin tek uluslararası salon sirki Türkiye Sirki’nin bu kez durağı Aliağa oldu. Aliağa Belediyesi’nin katkıları ile “Majestic” adlı gösterisini sunan Türkiye Sirki
Engellerini Müzikle Aşıp Hayata Bağlandılar
Kütahya'da bir grup zihinsel engelli, enstrüman çalıp şarkı söylemeleri sağlanarak topluma kazandırılmaya ve iletişim becerilerinin artırılmasına çalışıldı.
Benim Adım Sam: Seni Şarkılardaki Gibi Seviyorum!
Benim Adım Sam minicik bir dünyadan evrensel mesajlar yolluyor bize; sevginin mücadele için yeterli ve geri kalan her şeyin teferruat olduğunu haykırıyor.
Osmanlı Vampiri
Cüneyt Zapsu’nun kızı Hande Zapsu’nun ‘Eflatun Şafağın Kokusu’ adlı kitabı Almanya'dan sonra Türkçe’ye çevrilerek bu ay içinde ülkemizde de yayınlandı
Omurilik Felçlileri Yararına Dilek Aksakal Resim Sergisi
Dilek Aksakal, Omurilik Felçlileri yararına "Nal Sesleri" adlı 5. kişisel sergisini 5 - 19 Eylül 2010 tarihleri arasında Türkiye Jokey Kulübü Sanat Galerisi'nde açıyor.
'Bir Hikayem Var'
Kainat güzeli Almeda Abazi, sağır ve dilsiz bir genç kızı oynayacak
La Colmenita: Küçük Arı Kovanı
“Her gün birşey öğren, duygularını taze tut, en ciddi şeylerle bile oyna”
Özürlü Çocukların Sinema Keyfi
Florya Özürlüler Yaz Kampı’nda ücretsiz tatil yapan İstanbullu özürlüler ve ailelerine açık hava sineması kuruldu
MFÖ Kartal’ı Coşturdu
Kartal Belediyesince hazırlanan Kartal Kültür ve Sanat Festivali tüm hızıyla sürüyor
Portakal'a Kusturica geliyor
Altın Portakal Film Festivali'nin bu yılki konukları...
Yaratıcı Deli Kızlar Türkiye'ye Örnek Oluyor..!
Onlar Yaratıcı Deli Kızlar..“Geri Dön Bir Bak“ projesi ile pet şişelerinden şahane bebekler yapıyor, her çeşit atık malzemesi onların elinde farklı bir değer kazanıyor..
Kızılay’dan Çok İlginç Bir Konser
Fuar Açık Hava tiyatorusu 6 Ağustos’ta ilginç bir konsere ev sahipliği yapacak. “Görmedim, Duymadım, Çalıyorum” konserine tüm İzmirliler davetli.
Modanın Oxford’u
1852 yılında Osmanlı saraylarına ipek üretmek amacıyla kurulmuş olan Fabrika-i Hümayun, ünlü modacı Faruk Saraç tarafından restore edilerek yüksekokula dönüştürüldü.
Engelliler Korosu Mest Etti
Bursa'da engellilerden oluşan koronun konseri, davetlilerden tam not aldı. Konseri Devlet Bakanı Faruk Çelik de izledi.
Kızılay, Görme ve İşitme Engellilerden Oluşan Grupla Konser Düzenledi
Türk Kızılayı İzmir Şubesi, görme ve işitme engellilerden oluşan 25 kişilik bir grupla "Görmedim Duymadım Çalıyorum" isimli bir konser düzenledi.
Engelliler'e Rapido Kursu
Nevşehir'de engelliler rapido kalem yardımı ile topraktan yapılma tabaklara çeşitli desen çizimleri yapmayı öğrendi.
Bakırköy Kültür Sanat Yaz Festivali Tüm Coşkuyla Devam Ediyor
Bakırköy Belediyesinin, İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Etkinlikleri Çerçevesinde Düzenlediği Bakırköy Kültür Sanat Yaz Festivali’ne Halk Yoğun İlgi Gösterdi.
CEO’lar Sahnede ‘İnsan’ Oldu ‘Para Hiçbir Şey’i Seslendirdi
Capital ve Ekonomist’in geçen yıl oluşturduğu “CEO Band”, bu yılki konserini önceki gece gerçekleştirdi.
Dede Korkut 16. Uluslararası Kültür-sanat Şölenleri
Bayburt Dede Korkut 16. Uluslararası Kültür - Sanat Şölenleri öncesi resim sergisi, el sanatları ve turistik eşya fuarı açıldı.
Engelli Sanatçı Arzen’i Dinlemeye Çok Sayıda Engelli Geldi.
Van Belediyesi tarafından düzenlenen 1. Van Gölü Kültür Sanat ve Doğa festivali kapsamında dün gece İskele sahili Yaşar Kemal Parkında bir konser verildi.
Farklı Kültürler Yine Bir Arada
Yöresel Kültürler Fuarı Bu Yılda Renkli Görüntülere Sahne Olurken, Farklı Kültürlerin Sevgi Ve Barış İçinde Yaşayabilecekleri Bir Kez Daha Gözler Önüne Serildi.
Nurten Öztürk'ün Doğa Sergisi
OPET Yönetim Kurulu Üyesi Nurten Öztürk, çevreye ve doğaya olan tutkusunu 20 yıldır amatör olarak uğraştığı fotoğrafçılık sanatında da sürdürüyor.
İstanbul'da Rock Rüzgarı
Sonisphere Festivali kapsamında, ilk gün, Rammstein, Alice In Chains, Pentagram, Stone Sour, Blacktooth,
91 Kişi Doğa İçin Seslendirdi
'Doğa İçin Çal' projesi kapsamında 91 müzisyen bir araya gelerek Âşık Veysel'in 'Uzun İnce Bir Yoldayım' türküsünü seslendirdi.
Engelli Öğrenciden Kara Kalem Vali Portresi
Edirne'de zihinsel engelli bir öğrenci, Edirne Valisi Gökhan Sözer'in kara kalem portresini çizdi.
Türk Sinemasından Kiev Çıkartması
Türk sinemasının son dönem filmleri üçüncü kez Kiev'li sinemaseverlerle buluşuyor. T. C. Kültür ve Turizm Bakanlığı ve TURSAK (Türkiye Sinema ve Audi
Arnavutköy'de Festival Heyecanı
Arnavutköy I. Uluslarası Kültür ve Sanat Festivali 19 Haziran Cuma günü Saat: 18.00'de Hasan Doğan Stadı'nda yapılacak açılış törenleriyle başlıyor.
Arnavutköy 1.uluslararası Kültür ve Sanat Festivali Başlıyor!
Arnavutköy Belediyesi tarafından İstanbul Avrupa Kültür Başkenti etkinlikleri çerçevesinde Arnavutköy 1. Uluslarası Kültür ve Sanat Festivali adıyla düzenlenen etkinlik
Engelli Gençlerden Atatürk Tablosu
Nazilli’de bulunan ve 76 hafif düzeyde zihinsel öğrenciye eğitim veren Nazilli İlköğretim ve İş Okulu 12. Sınıf öğrencilerinden Alev Acar,
Engellilerden Mükemmel Gösteri
Of Engelliler Derneği’nin sosyal çalışmaları kapsamında; Trabzon Çamlık İşitme Engelliler Eğitim Merkezi işbirliği ile Of ilçesinde sahnelenen tiyatro gösterisi alkışlarla izlendi.
'Engelsiz' Sanat
Engelli bireylerin ihtiyaçları ve sorunları çeşitli ortamlarda sık sık konu edilmesine rağmen, sanat alanındaki çalışmaları ve başarıları yeteri kadar toplumla paylaşılmadı.
Özürlüler Sahnede Devleşti‚ Uçaklarıyla Göğü Fethettiler
İstanbul Özürlüler Merkezi tarafından Başakşehir Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte özürlüler sahnede devleşti‚ maket uçaklarıyla göğü fethettiler.
Düşler Kumpanyası, Bir Aşk Hikayesi ile MKM'de (Ücretsiz)
"Bir Aşk Hikayesi" Gala Gecesi Tarih: 27 Mayıs 2010 Perşembe Zaman: 19:00 - 21:30 Yer: Mustafa Kemal Merkezi Gösteri Salonu
Onbinlerce İzleyici Takip Etti
Uluslararası İşçi Filmleri Festivali’nin beşincisi yapıldı
6. Uluslararası 19 Mayıs Engelli Gençlik Festivali
Adana'da 'Birlikte yaşamanın engeli yoktur' sloganıyla düzenlenen 6. Uluslararası 19 Mayıs Engelli Gençlik Festivali, 9 ülkeden engelli gençlerin katılımıyla başladı.
''Engelli Çocuk'' Portreleri
Engelli çocuk temalı portreler yapan üniversite öğrencisi, sınıf arkadaşıyla Kütahya'da segi açtı.
Kamil Uci'den Arkadaşlarına teşekkür
Baba Neredesin Kitabının imza günün ardından basın çalışanlarını bir araya getiren Yazar Kamil Üci, “Baba neredesin kitabına ilgi gösteren,
Hasar Almış Gemilerin Gururu Bile Kapalı Tersanelerde Korunurken…
Palyatif Bakım hastanın yaşamını düzenli sürmesini ve bitmesini sağladığı gibi, yakınlarının da yükünü azaltan bir bakım türü.
Yedi Film Birden Vizyonda
Eskiden yaz aylarında gösterime giren film sayısında azalma olurdu, şimdiyse sinemalar hız kesmiyor ve sıcak havalarda da izleyicileri klimalı salonlarında ağırlamak üzere zengin seçenekler sunuyor.
Çankırı Belediyesi'nden ''Sanata Engel Yok'' Projesi
Çankırı Belediyesi'nce düzenlenen ''Sanata Engel Yok'' başlıklı proje çerçevesinde engelli öğrencilerin yaptığı resimler sergileniyor
İşçi Filmleri Festivali'nde Türkan Şoray'lı açılış
Festivalin açılışı dün akşam Yeni Rüya Sineması'nda yapıldı
V. Uluslararası İşçi Filmleri Festivali 1 - 9 Mayıs 2010
Bu yıl beşincisi düzenlenen Uluslararası İşçi Filmleri Festivali 1–9 Mayıs tarihleri arasında İstanbul, Ankara ve İzmir’de eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek. Yine emeğin filmlerini izle
Fen Fakültesi için gelecekler
Ege Üniversitesi Fen Fakültesi bu yıl ilk kez kültür ve sanat festivali düzenliyor. Yarın başlayıp 30 Nisan’da sona erecek. Sunay Akın, Müjdat Gezen, Rutkay Aziz, Cahit Berkay, Levent İnanır gib
5. Uluslararası İşçi Filmleri Festivali
5. Uluslararası İşçi Filmleri Festivali, 01 - 10 Mayıs 2010'da İstanbul, Ankara ve İzmir’de eş zamanlı olarak başlayacak.
BAKIRKÖY HALK EĞİTİM MERKEZİ’NDE GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ
Bakırköy Halk Eğitim Merkezi’nde Müdür Bahaettin Kabahasanoğlu’nun Malatya Kültür Müdürü olmasının ardınan müdürlük görevine Müdür Yardımcısı Ali Karakuş getirildi.
Engelli Gençten Resim Sergisi
Osmangazi Belediyesi Engelliler Bakım Merkezinde (obam) Eğitim Gören Öğrencilerden Erman Sarı, İkinci Kişisel Resim Sergisini Açacak
Otistik Çocuklardan Büyüleyen Tablolar
Zeytinburnu Otistik Çocuklar Eğitim Merkezinde eğitim alan öğrencilerin yapmış oldukları bireysel ve grup çalışmalarından oluşan resim sergisi 6 Nisan-9 Nisan 2010 tarihleri arasında Olivium Alışveriş
Taş plak arşivi internete taşınıyor
Milli Kütüphane arşivinde bulunan taş plaklar internet ortamına aktarılarak vatandaşların ve araştırmacıların kullanımına sunulacak.
Bakırköy'de kitap kurtlarına ödül
Ilgaz Halk Kütüphanesi’nde en çok kitap okuyan Fazilet Paker ve Halil Murat Gönenç’e Bakırköy Kaymakamı Dursun Ali Şahin altın hediye etti.
Resim Ve Şiirle Hayata Bağlandı
Yakalandığı "kas hastalığı" nedeniyle öğrenim hayatına lisede son vermek zorunda kalan Emine Usta, kendisini hayata bağlayan resim ve şiirleriyle engellilere destek vermeye çalışıyor.
Artık sessizliğe mahkum değiller
İzmir’de Cumhuriyet Nevvar Salih İşgören Kız Teknik ve Meslek Lisesi, engellilerin azmine ev sahipliği yapıyor.
Başkenti 'Müzik' Saracak
"27. Uluslararası Ankara Müzik Festivali", 5 -30 Nisan Tarihleri Arasında 23 Ayrı Etkinlikle Başkenti Saracak.
Devlet Tiyatroları Sabancı Uluslararası Adana Tiyatro Festivali
Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, 'Türkiye Ne Kadar Çok Kültür Merkezine, Ne Kadar Çok Sanat Merkezine,
SEYHAN NEHRİ’NDE DANS
Yarın Dünya Tiyatrolar Günü. Hem özel hem de devlet tiyatroları ve şehir tiyatroları bugüne özel etkinlikler düzenliyor.
NEFES EN İYİ FİLM SEÇİLDİ
Yeşilçam bu yıl, "Vatan Sağolsun" dedi. 3. Yeşilçam Ödülleri sahiplerini buldu. Levent Semerci'nin yönettiği "Nefes: Vatan Sağolsun" filmi, bu yılın "En İyi Film"i seçildi.
Dünya kuklası İstanbul'da
21 Mart Dünya Kukla Günü dolayısıyla düzenlenen ''Dünya Kuklası İstanbul'da'' başlıklı Uluslararası İstanbul Kukla Festivali, Hollanda'nın kukla grubu Duda Paiva Company'nin gösterisiyle başlad
İstanbul 2010 Çılgın Sanat Festivali
Çılgın Sanat Festivali 26-31 Mart 2010 tarihleri arasında engelli ve engelli olmayan sanatçıları biraraya getirecek.
Ankara'nın ödülü Boğaziçi'ne
21. Ankara Uluslararası Film Festivali'nde En İyi Film ödülü Aslı Özge'nin 'Köprüdekiler' filmine verildi. Mert Fırat ve Saadet Işıl Aksoy'a da oyunculuk ödüllerini kazandıran 'Başka Dilde Aşk'
Zifiri karanlıkta tiyatro
Kör Fotoğrafçılar Projesi, zifiri karanlıkta sergilenen ilk tiyatro oyunu "Dost"ile izleyicileri görme duyusunun bastırdığı diğer duyularını keşfetmeye davet ediyor.
Engeller arasında yaşanan bir aşk öyküsü
21. Ankara Uluslararası Film Festivali altıncı gününde, yönetmenliğini İlksen Başarır’ın yaptığı, 2009 Türkiye yapımı olan Başka Dilde Aşk filmini Ankaralı sinemaseverlerin beğenisine sunuyor.
Başkent'te işitme engellilerden sergi
İşitme engelli gençlerin çektiği fotoğraflardan oluşan sergi başkentte sanatseverlerle buluştu.
Müzik engel tanımıyor
Düşler Akademisi Babylon’da ‘Herkes için Müzik’ yapmaya devam ediyor.
İşadamının, işadamına klasik müzikle zulmü..
“Eurovision’a (indim dereye taş bulamadııım) türküsüyle gidelim..” gazının etkisi altından henüz çıkamamış hükümet adamlarına çağrımdır..
'Çılgın sanat' günleri başlıyor
Etkinlik kapsamında tiyatro, dans, video gösterileri, konserler, plastik sanat ve hareket atölyeleri yer alacak.
BYEGM'den “İşitme Engelli Gençlerle Fotoğraf Eğitim Projesi”
Başbakanlık Basın-Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü engellilere destek olmaya devam ediyor.
Kör Fotoğrafçılar Projesi
Kör Fotoğrafçılar Projesi, zifiri karanlıkta sergilenen ilk tiyatro oyunu “Dost” ile izleyicileri görme duyusunun bastırdığı diğer duyularını keşfetmeye davet ediyor.
Şarkılar mest etti
BERLİN Klasik Türk Müziği Derneği'nin engellilerle dayanışma ve destek için düzenlediği konser muhteşem geçti.
GERÇEK DEĞİL RÜYA
Çin Engelli Halkın Performans Sanatları Kumpanyası’nın,
Engelliler yararına Türk Sanat Musikisi konseri
9 Nisan Cuma günü saat 20:30 da Yeditepe Üniversitesi İnan KIRAÇ Konser Salonunda engelli kardeşlerimiz yararına "Türk Sanat Musikisi Konseri" icra edilecektir.
Oscar "The Hurt Locker"ın
82. Oscar Akademi Ödülleri Sahiplerini Buldu.
İşitme Engellilerden Fotoğraf Sergisi
Teknolojik gelişmeler sayesinde teşhis ve tedavi kolaylaşsa da, engellerin aşılması için hala en önemli unsurun insani yaklaşımlar olduğu gerçeğiyle yola çıkan AFSAD,
Antalya'da gençler düşlerini paylaştı
Antalya'da Model Birlesmis Milletler Konferansı tüm hızıyla devam ediyor. Düşler Akademisi'nin yaratıcısı Ercan Tutal, konferansa katılan gençlere hayallerini anlattı ve onların projelerini dinledi.
Engel-sizsiniz Gösterileri
Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Gönüllüleri Derneği tarafından düzenlenen 'Engel-sizsiniz'etkinliğinde sahne alan engelli gençlerin keman,flüt, piyano ve dans gösterileri izleyenleri büyüle
Engelliler Sıkıntılarını Tiyatro İle Anlattı
Türkiye Turnesi'ne çıkan Bedensel Engelliler Sanat Tiyatrosu, Belediye Düğün Salonu'nda Simavlı tiyatro severlerin karşısına çıktı.
Bakırköy'de sanata engel yok
Bakırköy Belediyesi İspirtohane Kültür Merkezi'ne bir engelli asansörü koydu.
İşitme engellilerden film projesi
İşitme engelli 22 gencin hazırladığı "Keloğlan aramızda" film bu akşam gösterime giriyor.
Kaatı'Sergisi ve Fazıl Say konseri
Cemal Reşit Rey Konser salonunda geçtiğimiz Cuma günü (19.02.2010 tarihinde) Fazıl Say ve Arkadaşları “ İstanbul Bestecileri ” konseri vardı
Didim'de Tekerlekli Sandalye Yardımı İçin Konser
Didim ve Yöresi Engelliler Derneği tarafından ilçedeki ihtiyaç sahibi engellilere tekerlekli sandalye alınması için "Ozanca" adı adlı bir etkinlik düzenlenecek.
Acele edin, biletler tükeniyor
İzmir'in tüm ilçelerinde olduğu gibi, Narlıdere'de de görkemli bir Kültür Merkezi var. Adı: Narlıdere Atatürk Kültür Merkezi. Kültür Merkezi'nin bünyesinde:
Şeytanın bacağını kırdım!...
Ağzım kurudu, dudaklarım birbirine yapıştı, sesim kısıldı, kendi söylediğimi duyamaz oldum. Sahne heyecanının alışılmışın dışında bir heyecan taşıdığını söyleyenler meğerse ne kadar haklıymış.
Gişeye O-kan verdi
OKAN Bayülgen'in 'Başka Dilde Aşk'ı, programında bol bol övmesi, filme 'gişe' olarak geri döndü.
Engelli Mehteran Takımı
Arnavutköy İlçe Belediyesi geçen yıl faaliyete geçirdiği Arnavutköy Yaşlı ve Engelli Merkezi (AYEM) bünyesinde uzman bir eğitmen gözetiminde engelli mehteran takımı kuruyor.
En Duyarlı Sevgililer Günü Programı
Herkesin Sevgililer Günü ile ilgili planlar yapmaya başladığı şu sıralarda, Türkiye Vodafone Vakfı’nın desteklediği Düşler Akademisi sizi 14 Şubat 2010’da
Tekerlekli sandalyede bale
Antalyalı bir grup engelli çocuk ve genç, geliri yine engelliler yararına harcanacak sanat etkinliğinde rol alacak.
Social Inclusion Band 'Düşler Akademisi'
Düşler Akademisi tarafından “Herkes için Müzik!” konseptiyle yola çıkarak dezavantajlı gençleri profesyonel sanatçılarla beraber sahneye çıkarmayı hedefleyen Social Inclusion Band,
Yaşama fırçasıyla tutundu
Gaziantepli engelli ressam Adem İnce, parmaklarını kaybettikten sonra resim kursu aldı, resim eğitimi vermeye başladı, kişisel resim sergisi açtı.
İki eli olmayan vatandaştan resim sergisi
Atatürk'ün Gaziantep'e gelişinin 77. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Öğrenen Organizasyonlar Devinim Takımı ev sahipliğinde engelli Ressam Adem İnce'nin eserlerin
Social Inclusion Band Sevgililer Günü’nde Babylon’da
Düşler Akademisi’nin “Herkes için Müzik!” sloganıyla yola çıkarak dezavantajlı gençleri profesyonel sanatçılarla beraber sahneye çıkarmayı hedefleyen Social Inclusion Band,
İstanbul'a sanat turizmini bekliyor
2010 Avrupa Kültür Başkenti etkinliklerinin en yetkili kişilerinden biriyle, Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetmeni Beyhan Murphy ile konuştuk
Sadece konuşmak yetmiyor
'Başka Dilde Aşk', konuşarak bile anlaşmanın zor olduğu günümüzde, işitme engelli bir erkekle çağrı merkezinde çalışan bir kızın aşkını anlatıyor.
Başka Dilde Aşk yeni şehirlerde
Aşkın kendine has dilini şiirsel bir anlatımla ele alan,
Türkiye'nin engelsiz filmleri çekildi
Bahçeşehir Üniversitesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin ortaklaşa düzenlediği bir proje kapsamında 18 engelli sinema eğitimi aldı.
Kaliteli üç yerli film
Bu yazımızda Aralık ayının öne çıkan önemli ve seviyeli üç yerli filminden söz edeceğiz.
Engel tanımayan filmler
İSÖM ile Bahçeşehir Üniversitesi'nin ortaklaşa projesinde engelliler üç kısa metrajlı film çekti. Filmler, ABD'de festivale katılacak.
Engel tanımayan filmler izleyici ile buluştu
İSÖM ile Bahçeşehir Üniversitesi'nin ortaklaşa projesinde engelliler üç kısa metrajlı film çekti. Filmler, ABD'de festivale katılacak
Gözleri Bantlı Tiyatro İzleyecekler
Dünyada ve ülkemizde sosyal sorumluluk anlayışına ve her alanda toplum hizmetine öncülük eden Rotary Kulüpleri görme engellilere destek olmak için sivil toplumla el ele verdi.
Engelliler dublörleri kaldırdı 'kısaca' kendilerini anlattı
Engelliler kendilerini üç kısa filmle anlatma fırsatı buldu. Bahçeşehir Üniversitesi'nde ders alan gençler hayatlarını film karelerine aktardı
Bu oyunda engel yok
Karşıyaka Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi’nin düzenlediği etkinlikte tiyatroyla buluşan engelli öğrenciler çok keyifli anlar yaşadı.
Abimm: Mirasa Sahip Çikmak...
Arif ve Çetin'in, iyi niyetli başlayan yolculukları, her kilometre başında samimiyetini biraz daha yitiriyor ve yolun sonuna gelindiğinde (eğer ağlamayı başarabilmişseniz)
Konak İş Okulu’nda alkış
Hürriyet Çocuk Tiyatrosu, Ege bölgesini karış karış dolaşıyor, Orkide Yağları sponsorluğunda sanat yolculuğuna yeni duraklar ekliyor.
Altyazılı Olarak Vizyona Girecek
Vizyona girmeden ödül yağmuruna tutulan “Başka Dilde Aşk”, 18 Aralık’ta vizyona giriyor.
Acı Aşk 18 Aralık'ta Vizyonda!
‘Acı Aşk’ın oyuncuları Halit Ergenç, Cansu Dere ve Songül Öden filmi Milliyet Sanat’ın aralık sayısında Nil Kural’a anlattı. Halit Ergenç, filmin çıkış noktasının arabesk olduğ
2 Ödül Birden Kazandı
Vizyona girmeden büyük beğeni toplayan ve festivallerin en çok ses getiren filmlerinden biri olan Başka Dilde Aşk, 46. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nden sonra Bursa’dan da iki ödü
Hiç konuşmadan aşık olabilir miyiz?
Başka Dilde Aşk' filmi bu sorunun yanıtını verecek
Sinema Ve Mimarlık Atölyesi
Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 4. Uluslararası İpek Yolu Film Festivali, mimarlık ile sinema sanatlarının harmanlandığı çok sayıda söyleşi, panel ve atölye çalışmasına mekan oldu.
Altın Koza 13 Kare Sanat Festivali’nde Bugün
Altın Koza 13 Kare Sanat Festivali’nde Kent Konseyi Engelliler Meclisi’ne bağlı okul ve derneklerin de bir etkinliği olacak.
FESTİVAL TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR
Türkiye’de büyük gazetelerin internet siteleri kâr amaçlı yapılandıkça ziyaretçileri sitelerinde daha fazla tutmak için akıl almaz yöntemlere başvuruyor
13. KARE ULUSLARARASI SANAT FESTİVALİ BUGÜN BAŞLAYACAK
Adana'nın ikinci büyük sanat etkinliği niteliği taşıyan ve bu yıl 11'incisi düzenlenen Altın Koza 13 Kare Uluslararası Sanat Festivali bugün başlayacak.
Fabrika-i Hümayun''da Restorasyon Başladı
İpekçiliğin başkenti Bursa'da ülkenin devlet eliyle endüstrileştirilmesinin ilk ürünü olan ve 1852 yılında yaptırılan Fabrika-i Hümayun binası,
Alişan`dan görkemli konser
Alişan`dan görkemli konser Hamburg`un Wilhelmsburg semtinde yeni açılan Class Etkinlik Merkezi`nde bir konser veren ünlü sanatçı Alişan bir kez daha sevenlerinin gönlünde tah
Sinemaya 'Abimm' gelecek!
Yılın merakla beklenen iddialı filmlerinden Abimm, 4 Aralık'ta 130 kopyayla vizyona giriyor.
Lost 6. Sezon Tanıtımları Başladı
2010′da Gösterime Girecek Olan Lost'un Son Sezonunun Tanıtımları Abc'de Yayınlanmaya Başladı.
Sinemalarda Bu Hafta
Michael Jackson'ın Londra konseri provalarında çekilen kamera arkası görüntülerden oluşturulan This Is It belgeseli gösterimde. Bir mafya komedisi olan Kolpaçino'nun yanı sıra iki tane de korku film
Nuri Bilge Ceylan'a Büyük Ödül
Cumhurbaşkanlığı Kültür-Sanat Büyük Ödülü'nü Nuri Bilge Ceylan aldı.
10. Uluslararası İzmir Kısa Film Festivali Başlıyor
10. Uluslararası İzmir Kısa Film Festivali 3 Kasım'da başlıyor. İzmir Sinema Derneği, festivali bu yıl Türk-Amerikan Derneği ve Yaşar Üniversitesi (YÜ) işbirliğiyle düzenliyor.
Somalili Korsandan Tuba Ünsal'a Evlilik Teklifi
Yönetmenliğini senaryosunu da yazan Murat Aslan'ın yaptığı komedi filmi "Türkler Çıldırmış Olmalı" daha vizyona girmeden ilginç kareleri ile konuşulur oldu.
Kategorideki Diğer Haberler
Yaratıcı Deli Kızlar Türkiye'ye Örnek Oluyor..!
Kızılay’dan Çok İlginç Bir Konser
Modanın Oxford’u
Engelliler Korosu Mest Etti
Kızılay, Görme ve İşitme Engellilerden Oluşan Grupla Konser Düzenledi
Engelliler'e Rapido Kursu
Bakırköy Kültür Sanat Yaz Festivali Tüm Coşkuyla Devam Ediyor
CEO’lar Sahnede ‘İnsan’ Oldu ‘Para Hiçbir Şey’i Seslendirdi
Dede Korkut 16. Uluslararası Kültür-sanat Şölenleri
Engelli Sanatçı Arzen’i Dinlemeye Çok Sayıda Engelli Geldi.
Farklı Kültürler Yine Bir Arada
Nurten Öztürk'ün Doğa Sergisi
İstanbul'da Rock Rüzgarı
91 Kişi Doğa İçin Seslendirdi
Engelli Öğrenciden Kara Kalem Vali Portresi
Türk Sinemasından Kiev Çıkartması
Arnavutköy'de Festival Heyecanı
Arnavutköy 1.uluslararası Kültür ve Sanat Festivali Başlıyor!
Engelli Gençlerden Atatürk Tablosu
Engellilerden Mükemmel Gösteri
'Engelsiz' Sanat
Özürlüler Sahnede Devleşti‚ Uçaklarıyla Göğü Fethettiler
Düşler Kumpanyası, Bir Aşk Hikayesi ile MKM'de (Ücretsiz)
Onbinlerce İzleyici Takip Etti
6. Uluslararası 19 Mayıs Engelli Gençlik Festivali
Münevver Ademoğlu
10.11.2010 Temmuz Engelliler Kayseri Buluşması
Fatih Ekinci
Down Sendromu Nedir ?
ARŞİVDE ARA
Gelişmiş Arama
ETİKETLER
Karadeniz'in
Kriz,
Görne
Hakediyor
tırmanan
yüreği
Hollanda'da
Türkiye’nin
Görecekler
Mahkuma
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı
2010 © engellihaberleri.com. Tüm Hakları Saklıdır.
Düzenleyen :
Engelli Haberleri
Sitemiz En iyi 1024X768 ekran çözünürlüğünde izlenebilir.