Bülent Altaç
Almanyada Engelli Eğitim Merkezi
Yavuz Kocaömer
Gelecek engelli sporunda
Cemalettin Gürsoy
Engelli Sağlam Sınıfında
Mehmet Kızıltaş
Oya Tekinler Kaybederse Tüm İzmir’li Engelliler de Kaybedecek!
Taner Ünsal
Engelliler Yurt Dışından 3 Yaşından Küçük Araç Getiremiyecek
03 Eylül 2010 Cuma Saat 23:00
Sitene Sondakika Ekle
Künye
Reklam
İletişim
RSS
Forum
Ana Sayfa
Radyo Dinle
Duyurular
Engelli Haber
Sağlık.Yaşam
Gündem.Ekonomi
Engelli Spor
Eğitim
Kültür.Sanat
Röportaj
Teknoloji
Otomobil-Ulaşım
İş İlanları
Sitenizesayac.com
Basın ve Yayın Haber Siteleri
Sayaç
web tasarım
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Duyurular
Halit Kaya Hayatını Kaybetti
Engelli Aileleri Güçlendirme Derneğinin Bakan yardımcısı Hatice Kayanın babası Halil Kaya geçirdiği rahatsızlık sonucu hayıtın kaybetti.
Yaşlı Ve Özürlü Aylık Gününde Değişiklik
2022 sayılı Kanuna göre ''65 yaşının doldurmuş muhtaç, güçsüz ve kimsesiz yaşlılar ile özürlü ve muhtaçların'' üçüncü dönem 2010/Eylül ayına ilişkin maaşlarının ödeme günleri,
Sabancı Vakfı'ndan 1300 Öğrenciye Burs
Kuruluşundan bugüne bugüne kadar 35 binin üzerinde üniversite öğrencisine burs veren Sabancı Vakfı, 4 ayrı burs imkanıyla bu yıl, 1300’den fazla öğrencinin eğitim masraflarına destek olacak.
Zihinsel Engelli Kişiden 14 Gündür Haber Alınamıyor
Silifke İlçesinde Yaşayan Zihinsel Engelli Muhsin Özel'den (45), 14 Gündür Haber Alınamıyor
Mardin'de Görme Engellilere Beyaz Baston Dağıtımı
Mardin Belediyesi bünyesinde kurulu bulunan Engelliler Birimi, görme engelli vatandaşlara baston dağıtacak.
Belediyeden Beyaz Baston
Düzce belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü görme engelli vatandaşlar için bir ilki gerçekleştirecek. Belediye tarafından ihtiyacı olan görme engellilere beyaz baston dağıtılacak.
Ceyhun Yılmaz geliyor
ALANYA'DA engelli çocuklar yararına kurulan Patika Derneği, Alanyalıları bir kez daha ünlü şovmen ve radyocu Ceyhun Yılmaz'la buluşturacak.
Vildan Çiftçi Gölelileri Üzdü
Göle Çardaklı köyünden 13 yaşında hayata gözlerini yuman Engelli Vildan Çiftçi sevenlerini, Çitçi ailesini ve Gölelileri üzdü.
‘Oğlum, Otomobil Peşinde Kayboldu’
İSTANBUL’da Sarıyer Gümüşdere Köyü’nde, ormandaki bir konteynerde ailesiyle yaşayan zihinsel engelli İlker Dursun (22), 10 gündür kayıp.
Dilek Sıır Oldu
70 GÜNDÜR HABER ALINAMIYOR Ailesi ile birlikte Kızılcaşehir Köyü`ne misafirliğe gittikleri sırada kaybolan zihinsel engelli 26 yaşındaki Dilek Başbağ’dan 70 gündür haber alınamadı.
İstanbul Üniversitesi Ücretsiz İşitme Cihazı
Çevrenizde bu tür çocuklar varsa lütfen benim telefonumu verin.
Osman Şenol 7 Gündür Kayıp
Karataş Mahallesi, Kaynak Çıkmazı No:4 ‘te oturan Şenol ailesinin 1979 doğumlu Balıbağı Köyü nüfusuna kayıtlı Zihinsel Engelli oğulları Osman Şenol’dan 7 gündür haber alınamıyor.
Kocaeli Şehitlerine Koşuyor
İlimizin aktif derneklerinden Sarıkamışlılar Kültür ve Dayanışma Derneği öncülüğünde Kocaeli Büyükşehir,
Sağlık Bakanlığı Özürlü Personel Alımı Atama Kılavuzu
2010 YILI SAĞLIK BAKANLIĞI TAŞRA TEŞKİLATI KADROLARINA AÇIKTAN ÖZÜRLÜ PERSONEL ALIMI KILAVUZU
Zihinsel Engelli 8 Gündür Kayıp
Bilecik'in Bozüyük ilçesinde zihinsel engelli Recep Bayraktar'dan 8 gündür haber alınamadığı bildirildi.
Haydi Açık Artırmaya
Kupa sevinci engellilerin yüzünü güldürecek...
Düğüne Gitmek İçin Evinden Ayrılan Özürlü Kız Kayboldu
Samsun'da düğüne gitmek için evinden ayrılan spastik özürlüğü olduğu ileri sürülen 13 yaşındaki kız çocuğu kayıplara karıştı.
4 Günüdür Kayıp
DİYARBAKIR- Daha önce bir çok kez evden kaçan Zihinsel engelli Keziban Uslu (21), 4 gün önce abisi işten eve gelince normalde evden kaçmasın diye sürgüsü çekilen kapının sürgüsünü açık unutunca
Katılımda Engel Yok
Türkiye Gençlik Federasyonu, Sabancı Vakfı Toplumsal Gelişme Hibe Programı kapsamında 2010 yılında hibe almaya hak kazanan beş projeden biri olan Katılımda Engel Yok projesini yürütüyor.
Büyükşehir Belediyesi Engellilere Yönelik Kurs Açıyor
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü, engellilere yönelik hobi kursları başlatıyor.
Herkes Dilek’i Arıyor
ALANYA’DA 25 gün önce kaybolan zihinsel engelli Dilek Başbuğ'un esrarengiz bir şekilde kayboluş haberini gazetemizden öğrenen ünlü televizyoncu ve program yapımcısı Müge Anlı konuya kayıtsız ka
Dilek'ten Haber Yok
15 gün önce Kızılcaşehir Köyü’nde ailesi ile birlikte pikniğe giden ve bu esnada kaybolan zihinsel engelli Dilek Başbuğ’dan haber yok.
Engelli Kızdan 14 Gündür Haber Alınamıyor
Kızılcaşehir köyünde ailesi ile piknik yaptığı sırada 22 Mayıs günü ortadan kaybolan 26 yaşındaki zihinsel engelli
30 Engelliler İçin Atölyeler Ulusal Spor Festivali
Cumartesi günü, 5 Haziran 2010, 30 Marli GmbH ev sahipliği Engelliler için atölyeler Ulusal spor festivali. Olay 09:30 de ekiplerin gelmesi ile Lübeck stadyum Buniamshof Saatlerde başlayacak.
İşçi Alım İlanları - Konak Belediyesi Bedensel Engelli Mimar ve İnşaat Mühendisi
Bu işgücü istemi, İŞKUR'un İZMİR İL MÜDÜRLÜĞÜ biriminden ilan edilmiştir.
Çevre ve Orman Bakanlığı Özürlü Personel Alım İlanı
Çevre ve Orman Bakanlığı 80 engelli memur alacak Bilindiği üzere, özürlü memur alım ilanları "Nisan-Mayıs", "Temmuz-Ağustos", "Ekim-Kasım" dönemlerinden bir veya bir kaçında yayımlanmaktadır.
TSD Ankara Şubesinden İhtiyaç Sahiplerine Yardım
Türkiye Sakatlar Derneği Ankara Şubesi olarak 2010 Haziran Ayı içerisinde Almanya’dan ortopedik engellilerimize dağıtılmak üzere aşağıda belirtilen araç, gereç ve tıbbi malzemeleri getirmekteyiz
Engelli Genç Kayboldu
Bursa’da, ailesiyle pikniğe giden 18 yaşındaki sağır ve dilsiz genç ormanda kayboldu.
Kızını Bulana Cipini Verecek!
Engelli kızı kaybolan acılı baba, kızını bulana son model arabasını vermeyi vaadediyor...
Kaybolan Engelli Kızını Bulana Jipini Verecek
Adana'da 4 gün önce kaybolan engelli kızına kavuşabilmek için seferber olan baba, kızı bulana 2010 model jipini vermeyi vaat etti
Tübitak, Engelli Gençlerle Şehir Toplantıları Yapacak
YAP ekibi üyesi TÜBİTAK Türkiye Sanayi Sevk ve İdare Enstitüsü (TÜSSİDE) uzmanı Ayşe Üstünoldu’dan aldığı bilgiye göre,
Haftanın Konserleri
Bu yıl 20 Mayıs 2010 tarihinde ilk defa İzmir Sabahat Akşiray Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi’nde, 1.Özel Çocuklar Spor ve Kültür Şenliği düzenlenecek.
Murat Evgin Konseri
OKUMANA ENGEL VAR MI ? 13 MAYIS PERŞEMBE
2. Eengelliler ve İhtiyaçları Günleri & Engelli Hayatı
10 -20 Haziran 2010 tarihleri arasında AKM / Atatürk Kültür Merkezi'nde
Özürlü Sağlık Kurulu Raporu Ücretleri
Engelsiz Yaşam Ve Fırsat Eşitliği Platformu Anıtkabir Ziyareti
Tandoğan Turgut Reis cad. ENAD (Engelli Aileleri Eğitim Kültür Dayanışma Derneği) önü saat:14.00 irtibat Salih Sezgin 0507 235 47 37
Ereğli'de engelliler yararına konser
Kocamanoğlu ilçe binasında düzenliği basın toplantısında fiziksel engelliler yararına konser düzenleyeceklerini belirtti.
İşitme Engelli Çocuk Okul Çıkışında Kayboldu
Fatih'te işitme engelliler ilköğretim okulunda okuyan 13 yaşındaki Süleyman Şen, okul çıkışında kayıplara karıştı
MEB'den Resmi Açıklama: Özürlüden Sınav Ücreti Alınmaması Netleşmedi
MEB'İN SİTESİNDE YAPILAN AÇIKLAMA 2010 YILI TAŞRA TEŞKİLATI ÖZÜRLÜ PERSONEL ALIMINA İLİŞKİN SINAV BAŞVURUSU
Şafak öğretmenin kanserle savaşına konserli destek
MERSİN'de atama bekleyen ve Kamu Personeli Seçme Sınavı'na (KPSS) hazırlanırken,
KTO KARATAY ÜNİVERSİTESİ BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ'nden Davet
KTO KARATAY ÜNİVERSİTESİ BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ'nden Davet
Bakırköylüler işaret dili öğreniyor
Bakırköy Kent Konseyi Kadın Meclisi’nden İşitme Engelliler İçin Büyük Adım. Bakorköylüler işaret dili öğrenecek.
Görme Engelli Gençler Türkiye Satranç Şampiyonası Hazırlıkları Başladı
Görme engelli olmaları satranç öğrenmelerine engel değil.
Engellilere okuma yazma eğitimi
Ortaca Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünden Halil İbrahim Yurtseven yaptığı açıklamada, “Halk Eğitimi merkezimizce, bütün yurtta olduğu gibi Ortaca’da da yetişkin görme,
Mehtap Ar Tiyatrosu geliyor
Sabancı Vakfı’nın desteğiyle sanat yolculuğuna devam eden Mehtap Ar Çocuk Tiyatrosu, bu yıl sergilediği ‘Okumak, Okumak, Okumak’ adlı müzikal oyunuyla 18–25 Nisan tarihleri ara
İş Dünyasında Engelli Farkındalığını Arttıran Firmalara Engelsiz Kariyer'den Ödül
Engelsiz Kariyer'den '1. İŞVEREN FARKINDALIK ÖDÜLLERİ'
Engelliler için Kabartma Okuma-Yazma Kursu Açılıyor
Beyşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Taşdelen, Görme, İşitme ve Ortopedik Engellilerine Yönelik Okuma ve Yazma Kursları Başlatacaklarını Söyledi
Keçiören'de engelleri kaldıran proje
Keçiören Belediyesi tarafından hazırlanan ve Ulusal Ajans tarafından da onaylanan projeyle anne babaların engelli bireylerin eğitimine aktif katılımı sağlanacak.
Dahi Ressam Elazığ’da
Görme engelli ünlü ressam Eşref Armağan, Elazığ Bilim Sanat Merkezi’nin davetlisi olarak Elazığ’a gelecek.
Zihinsel Ve Bedensel Engelli Kadından Haber Alınamıyor
ADANA- Edinilen bilgiye göre; Seyhan İlçesine bağlı Bey Mahallesi’nde erkek kardeşinin evinde kalan zihinsel ve bedensel engelli Mihriye Coşkun (50) on iki gündür kayıp.
ODTÜ Mezunlarının Okulu için Erkan Oğur -İsmail Hakkı Demircioğlu Konseri 28 Nisan'da
ODTÜ Mezunları Derneği'nin orgazinasyonuyla 23 Ocak'ta temeli atılan, ODTÜ Mezunları Derneği İlköğretim Okulu'na destek ve yardım amacıyla 28 Nisan'da Erkan Oğur ve İsmail Hakkı Demircioğlu konser
İstihdamda Engelliler ve Önyargılar
Seminer/Buluşma Daveti: 'İş Dünyasında ÖNYARGILAR Engelliler İçin Kalkacak, Herşey Değişecek'
Zihinsel ve Bedensel Engelli Kadın Kayıplara Karıştı
Adana'da Geçtiğimiz Hafta Evden Ayrılan Zihinsel ve Bedensel Engelli Kadın Kayboldu. 26 Mart Cuma Günü İkamet Ettiği Bey Mahallesi'nde Akşam Saatlerinde ..
Tüm engelli Spor Organizasyonları Engelsiz
Engelli sporunun geniş kitlelere yayılması ve katılımının arttırılması amacıyla TBESF tarafından ulusal ve uluslar arası spor organizasyonları yayınlanacak.
Engelliler Kariyer Günü
Galatasaray Rotary ve Rotaract Kulüpleri, Beşiktaş Belediyesi ve Türkiye Omurilik Felçliler Derneği, engelliler için kariyer günü düzenleyerek, istihdam etmek üzere engelli vatandaşlara ulaşmaya
Saatler bu gece yarısı ileri alınacak !
Gün ışığından daha fazla yararlanmak amacıyla her yıl yapılan ileri saat (yaz saati) uygulaması, 28 Mart Pazar günü başlatılacak.
5. Uluslararası Katılımlı Özürlüler Vakfı Kongre ve Sosyal Etkinlikleri 2010
Vakfımız Türkiye'deki Özürlülük Olgusuna Ve Sorunlarına Profesyonelce Yaklaşmayı Ve Çözüm Üretmeyi Hedefleyen Bir Vakıftır.
Engelliler için Temsili Askerlik Uygulaması
Konya Valiliği, Engelliler İçin Temsili Askerlik Uygulaması Başvurularının 6 Nisan Tarihine Kadar Yapılabileceğini Duyurdu
Enka'da Dans Engel Tanımıyor!
22. ENKA Kültür Sanat Bahar Etkinlikleri'nde, profesyonel ve fiziksel engelli dansçılar, "Farklı Bedenlerle Dans" adlı çok özel dans gösterisi ile her türlü engele karşı koyuyor!
Renklere dokunarak karanlığı aşıyorlar
İstanbul Modern Sanat Müzesi, İstanbul Modern Eğitim Dostları'nın katkılarıyla görme engelli çocuklara yönelik "Dokunduğum Renk" başlıklı yeni bir eğitim programı düzenledi.
İKİNCİ BAHAR YAŞLIYA SAYGI” YÜRÜYÜŞÜNE DAVET..
Ülkemizde her yıl 18–24 Mart tarihleri arası "YAŞLILAR HAFTASI" olarak kutlanmaktadır Evet;
Engelli Bayanlar Çocuk bakım eğitimi başlıyor
Altınpark Engelli Eğitim Dayanışma Derneği ve Türkiye Gönüllü Eğitimciler Dernegi ortak düzenlediği '' Engelli bayanlar çocuk bakım eğitimi''
Tekerlekli sandalye yardımı
istanbul’da faaliyetlerini sürdüren “ Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği” tarafından Düzce’de ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara Tekerlekli Sandalye yardımı yapıla
Yardımseverler haydi konsere
MERKEZİ Hamburg'da bulunan Avrupa Türk Engelliler Derneği (AVTED) kuruluşunun 3. yılında ünlülerin katılacağı bir yardım konseri düzenliyor.
Gaziosmanpaşa’ya Çocuk Tiyatrosu Sahnesi
İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenen Ferih Egemen Çocuk Tiyatrosu Sahnesi’nin Açılış Töreni Başkan Kadir Topbaş’ın katılımı ile gerçekleştirilecek.
Adım Tiyatrosu, El Ele Derneği için oynayacak
İstanbul Adım Tiyatrosu Avrupa turnesinin Kuzey Almanya ayağını El Ele Engellilerle Dayanışma Derneği organize edecek. Bu gösterilerde elde edilen gelir derneğin yardım çalışmaları için kullanılacak.
İzmir İl Tarım Müdürlüğü Özürlü Beden İşçisi Alım İlanı
Bu işgücü istemi, İŞKUR'un İZMİR İL MÜDÜRLÜĞÜ biriminden ilan edilmiştir.
Oğlunu kaybeden anne gözyaşlarına boğuldu
Adana'da annesi ve kardeşi ile birlikte portakal toplamaya giden konuşma engelli 6 yaşındaki İsmail Gültekin'den iki gündür haber alınamıyor.
Hakan Aysev'den engelliler için konser
Ünlü tenor Hakan Aysev, ABD Büyükelçiliği'nin konutunda engelliler yarınına konser verecek.
Kayıp oğullarını arıyorlar
İzmir'de 4 ay önce kaybolan gencin anne ve babası, oğullarının resmini heryere asarak oğullarını bulmaya çalışıyor.
Burdur Belediyesi Üç Engelli Personel Alıyor
Burdur Belediyesi, üç engelli personel alımı için belediye konferans salonunda bir sınav düzenledi. Personel sınavına 27 kişi başvurdu, 13 kişi sınava katıldı.
Selçuk Ünv. Özürlü Beden İşçisi Alım İlanı
Bu işgücü istemi, İŞKUR'un KONYA İL MÜDÜRLÜĞÜ biriminden ilan edilmiştir.
18 özürlü kadrosu boş
Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, Aydın’da 14 kamu ve 121 özel sektör işyerinde 3’ü kamu ve 15’i de özel işyerinin olmak üzere 18 özürlü kadrosunun boş olduğu belirtti
Kayıplara Karıştılar
Siverek'te üç gün önce polisler tarafından bulunan Zihinsel geni gencin ailesine ulaşılamıyor.
Gençleri Avrupa'ya Eğitime Gönderiyoruz
SAMDED, Gençlerimizi Avrupa’ya Ücretsiz Eğitime Gönderiyor… Herhangi bir mesleği olan ya da mesleki eğitim almış bütün gençler bu projeden yararlanabilir.
TESYEV 10.Yıl Balosu
Vakfımız Tesyev, kuruluşunun 10.yıldönümünü 19 Aralık 2009 Cumartesi akşamı Çırağan Palace Kempinski’de görkemli bir balo ile kutlayacak.
2. Engelsiz Kariyer Akademi Buluşmasına Davetlisiniz
2. Engelsiz Kariyer Akademi Buluşmasına Davetlisiniz
Özürleriyle barışık ve sağlıklı yaşam
Engelli insanların en önemli sağlık sorunlarından biri de idrar ve büyük abdest sorunu olan hastaların yaşadığı mesane ve bağırsak sıkıntıları.
Jandarma, özürlü sivil memur alacak
Jandarma Genel Komutanlığı, Ankara merkez ve taşra birimlerinde istihdam edilmek üzere 6 branşta toplam 17 özürlü memur alacak.
Çeyiz Şov'da Bu Hafta Engelliler Yarışıyor
TRT'de Yayınlanan Eğlence ve Yarışma Programı Çeyiz Şov,7-11 Aralık Tarihleri Arasında, Beş Engelli Genç Kızı Yarıştıracak. Çeyiz Şov, Yeteneklerini Sergileyen Yarışmacıların Tamamını Ödüllendirecek.
Dünya Özürlüler Günü'nde Engelsiz Satranç Turnuvası
Aralık Dünya Özürlüler Günün nedeniyle‚ Başakşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Engelsiz Satranç Turnuvası”‚ 5-6 Aralık 2009 tarihleri arasında İstanbul Expo Center’
12 Yaşındaki Çocuk 6 Gündür Kayıp
Tokat'ın Zile ilçesinde yaklaşık 6 gün önce kaybolan Hamza Arı, yapılan tüm aramalara rağmen bulunamadı.
Kurban Kampanyası
TC Londra Başkonsolos Yardımcısı Sunay Dizdar, her yıl olduğu gibi bu yıl da isteyen Türk vatandaşlarının, kurbanlarını, Türkiye'de faaliyet gösteren güvenilir kurum ve kuruluşların aracılığıyla
İSÖM, 5 yılda 665 özürlüyü iş sahibi yaptı
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Özürlüler Müdürlüğü (İSÖM), 2004 yılından bugüne kadar 665 özürlünün çalışma hayatına katılmasını sağladı.
Aliağa Belediyesi İŞÇİ Alacak
İzmir’in Aliağa İlçesi’nde Belediye toplam 325 işçi alımını kapsayan ihale duyurularını yaptı.
Mehmetçik Vakfı Kurban bayramı'na hazır
Bu yıl da “Vekâleten Kurban Kesimi” faaliyetini icra edeceğiz"
İskipli Belediyesine 2 Özürlü İşçi Alınacak
İskilip Belediyesi’ne 2 özürlü beden işçisi alınacak. İlkokul, lise ve dengi okullardan mezun, İskilip İlçesi’nde ikamet eden iki özürlünün
Mehmetçik Vakfı, Hayırseverlerin Kurban Bağışlarını Bekliyor
TSK Mehmetçik Vakfı, Vekâleten kurban bağışı kampanyası başlattı.
Aydın Milli Eğitim Müdürlüğü, Özürlü Personel Sınavı Açtı
Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü, ilgili yönetmelik gereği en az %40 özürlü olunması şartıyla 3 kişilik memur kadrosu için sınav açtı.
Milli Eğitim Engelli Personel Alacak
Milli Eğitim Müdürlüğü personel ihtiyacını karşılamak üzere engelli personel alacak.
Kamuya Engelli Personel Alınacak
Kamu kurum ve kuruluşları, sınav, belge ya da KPSS puanlarıyla 133 engelli eleman alacak.
TRT Sınavla 180 Personel Alacak
Türkiye Radyo-Televizyon Kurumu (TRT), sınavla 180 yeni personel alacak.
Askerdeki Memur Adayı ve Engelliye Müjde
Memuriyet hakkı kazanan ama askerde olduğundan ataması yapılanmayanların artık hakkı kaybolmayacak.
Zihinsel Engelli Kayboldu
İZMİR’in Karabağlar İlçesi’nde, 21 yaşındaki zihinsel engelli Ahmet Erkoç, evinden ayrılıp ortadan kayboldu.
TOFD - Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği
Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği, öncelikle omurilik felçlileri olmak üzere ortopedik özürlülerin tıbbi, mesleki, ekonomik ve sosyal rehabilitasyonu amacıyla hizmet vermektedir.
Kütahya’da kaybolan gencin cesedi, Eskişehir’de bulundu
Kütahya´da yaklaşık 1,5 ay önce kaybolan 29 yaşındaki zihinsel engelli gencin cesedi, Eskişehir´de boş arazide bulundu.
Hayırsever 155 Kişiyi Bekliyoruz
İzmir’deki Görme Özürlüler Kitaplığı Derneği, daha geniş bir bina almak için kampanya açtı. Dernek, 1000’er lira bağışlayacak gönüllü arıyor
Zihinsel Engelli Çocuk Kayıplara Karıştı
İzmir'in Karabağlar ilçesinde 14 yaşındaki zihinsel engelli çocukları kaybolan aile, yardım bekliyor.
Cemil Hala Kayıp
Kütahya'da 32 önce kaybolan zihinsel engelli genç, babası tarafından Kütahya ve Afyonkarahisar ile ilçelerinde aranıyor.
AB’DE Rekabetçilik Eğitim Projesi
YENİMAHALLELİ GENÇLERE AB’DE REKABETÇİLİK EĞİTİMİ PROJESİ
Eğitim Yardımı Başvuruları Başladı
Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından 2009-2010 eğitim öğretim yılında ilköğretim ve ortaöğretim öğrencilerine yapılacak eğitim yardımı başvuruları 28 Eylül 2009 Pazartesi ile 16 Ekim 2009 Cuma tarih
Engelli’nin halinden engelli olan anlar
Anamur Ören Beldesi Kuzeyyurt Mahallesi Hanımeli Caddesinde ikamet eden ve kendisi de bir engelli olan 27 yaşındaki Osman Bulut, kendi imkânları ile Almanya’dan getirttiği iki otomobili
İzmir'deki okullara temizlik elemanı alınacak
Türkiye İş Kurumu (İş-Kur) ile İzmir İl Millî Eğitim Müdürlüğü'ünün ortaklaşa yürüttüğü "Toplum Yararına Çalışma Programı" kapsamında okullarda hizmetli görevlendirilmesine başlandı.
Alaplı da Engellilere Takı Tasarımcılığı Kursu
Alaplı'da engelli bireylere yönelik Meslek Edindirme Kursu kapmasında Takı Tasarımcılığı Kursu'nun açılacağı bildirildi.
EngelsizART ÇSM’de başlıyor
ANKARA EngelsizART Sanat Günleri 23–27 Eylül 2009 tarihleri arasında Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde düzenleniyor.
FARELİ KÖYÜN KAVALCISI 29 Ekim'de Prömiyer yapıyor...
FARELİ KÖYÜN KAVALCISI Çocuk ve Gençlik Müzikali
Belnet Otobüsü Artık İstanbul’un Her Yerinde…
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Belnet'in internet otobüsü Bakırköy Meydan’da vatandaşlara
Kayıp zihinsel engelli genç aranıyor
Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde bir süredir haber alınamayan zihinsel engelli genç, ailesi tarafından aranıyor.
MUTLU ENGELLİ HATTI'NDAN ENGELLİLERE ÖNEMLİ DUYURU
Son aylarda çağrı merkezimize gelen sorular nedeniyle aşağıdaki bilgilendirmeyi yapma zorunluluğu doğmuştur.
Sivil Sesler” Festivali
Sivil Toplum Geliştirme Merkezi’nin (STGM), Türkiye ve AB üye/aday ülkelerinden sivil toplum örgütlerinin katılımıyla düzenleyeceği “Sivil Sesler” Festivali, 25-27 Eylül’de İst
Engelliler İş hayatında biz de
Engelliler ama hayata katılmaya, yaşamlarını sürdürebilmek için çalışmaya ihtiyaçları var.
Türkiye İş Kurumu Ostim Şube Müdürlüğünden :
Aşağıda Belirtilen İşyerlerine Özürlü –Eski Hükümlü Daimi İşçi Alınacaktır.
Bilişim yıldızları yarışması
Türkiye Bilişim Derneği (TBD) öncülüğünde bu yıl ilki düzenlenen ''Bilişim Yıldızları e-Dönüşüm Yarışması'', katılımcı şirketlere,
Zihinsel Engelli çocuk 28 Gündür Kayıp
İzmir'in Karşıyaka ilçesinde kaybolan 14 yaşındaki zihinsel engelli Aziz Başbüyük'ten 28 gündür haber alınamıyor.
Gönül Dostlarımızdan Çok Önemli Ricamız Var
Ülke çapında engelli çocuklarımıza yönelik farkındalığı sağlamak ve toplumsal duyarlılığı geliştirmek amacı ile gönüllüler tarafından el broşürleri dağıtımını düşünmekteyiz.
Antik Kent Kazısı İçin Engelli Aranıyor
Denizli'nin Çivril ilçesinde bulunan Beycesurtan Höyüğü kazı çalışmalarına, geçici işçi kadrosunda istihdam edilmek 3 engelli ve 1 eski hükümlü alınacağı duyuruldu.
6. Likya Liderlik Yürüyüşü Başlıyor!
Lider İnsan Kaynakları Yönetim Akademisi tarafından tarihleri arasında 6.sı gerçekleştirilecek Liderlik Yürüyüşü Projesi
ÖZÜRLÜ KIZ KAYIP
Melikbaba Mahallesi 2.Caddede oturan M.K. (72) adlı şahıs
74 ENGELLİ ALINACAK
Kamu kurum ve kuruluşları, engelli personel istihdam etmek için sınav açacak. Sınavı kazanan 74 engelli, çeşitli kurumlarda istihdam edilecek.
Başakşehir Belediyesi Engelliler Tiyatrosu Kuruluyor
Başakşehir Belediyesi Engelliler Tiyayrosu Kuruluyor.
Kategorideki Diğer Haberler
İstanbul Üniversitesi Ücretsiz İşitme Cihazı
Osman Şenol 7 Gündür Kayıp
Kocaeli Şehitlerine Koşuyor
Sağlık Bakanlığı Özürlü Personel Alımı Atama Kılavuzu
Zihinsel Engelli 8 Gündür Kayıp
Haydi Açık Artırmaya
Düğüne Gitmek İçin Evinden Ayrılan Özürlü Kız Kayboldu
4 Günüdür Kayıp
Katılımda Engel Yok
Büyükşehir Belediyesi Engellilere Yönelik Kurs Açıyor
Herkes Dilek’i Arıyor
Dilek'ten Haber Yok
Engelli Kızdan 14 Gündür Haber Alınamıyor
30 Engelliler İçin Atölyeler Ulusal Spor Festivali
İşçi Alım İlanları - Konak Belediyesi Bedensel Engelli Mimar ve İnşaat Mühendisi
Çevre ve Orman Bakanlığı Özürlü Personel Alım İlanı
TSD Ankara Şubesinden İhtiyaç Sahiplerine Yardım
Engelli Genç Kayboldu
Kızını Bulana Cipini Verecek!
Kaybolan Engelli Kızını Bulana Jipini Verecek
Tübitak, Engelli Gençlerle Şehir Toplantıları Yapacak
Haftanın Konserleri
Murat Evgin Konseri
2. Eengelliler ve İhtiyaçları Günleri & Engelli Hayatı
Münevver Ademoğlu
10.11.2010 Temmuz Engelliler Kayseri Buluşması
Fatih Ekinci
Down Sendromu Nedir ?
ARŞİVDE ARA
Gelişmiş Arama
ETİKETLER
Alınmaması
merdivenlerinin
Kayseri
böbrekle
Mehmet
şeyi
Yıldırım,
Adana'ya
Connect
işler
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı
2010 © engellihaberleri.com. Tüm Hakları Saklıdır.
Düzenleyen :
Engelli Haberleri
Sitemiz En iyi 1024X768 ekran çözünürlüğünde izlenebilir.