13 Mart 2010 Cumartesi Saat 08:06
Paylaş

engellihaberleri

ASIL ZENGİNLİK MAL-MÜLK ÇOKLUĞUNDAN DEĞİLDİR. GERÇEK ZENGİNLİK ANCAK GÖNÜL ZENGİNLİĞİDİR...... Kusursuz Bir Dost Ararsan Bir Ömur Biter, Teselli Ararsan Gözyasi Yeter.Sigara Herseyden Beter, Sevme Belki ihanet Eder, Sevmek istersen ALLAH VE RASULU YETER..... Dünyanın her yerinden herkesin yenileceği bir yer vardır. Kimilerini yenilgi yıkar , kimileriyse zaferle küçülür, bayağılaşırlar. Büyüklük, hem yenilgiyi, hem de zaferi kabullenebilen kişilerde yaşar. John Steinbeck

engellihaberleri.com

Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ahmet Sağlam
saglam.saglam@hotmail.com
Başlangıç
13 Mayıs 2009 Çarşamba Saat 13:29

Engellihaberleri.com'dan gelen yazarlık teklifini geri çevirmemi gerektirecek bazı nedenlerim vardı:

Ben arada bir kalemi elime alsam da genelde ortaya çıkan metinler, iç yaşantılarım, kendimi tanıma çabalarım ve siyaset ağarlıklı sosyolojik mevzular oluyordu. Üstelik bu yazdıklarım disiplinli bir şekilde de yazılmıyordu, canım istediğinde, ilham perisi omuzuma konduğunda yazmaya güdülenebiliyordum. Öyle görevimin gereği, periyodik olarak, belli konuları kağıda dökmek şımarık nefsime göre değildi anlayacağınız. Ayrıca engellilerle ilgili bir sitede, engellileri ilgilendiren ya da en azından yakından-uzaktan engellilerle bağlantısı olan konular yazılmalıydı.

Bunları kaleme alanlarında dolayısıyla bu konularda duyarlı ve bilinçli kişiler olması gerekirdi. Bense bu konuda, son 3-5 senede engelli sitelerinin forumlarında ve daha çok ta engellilikle ilgisiz konularda okuyup-yazmak dışında bir duyarlılık işareti göstermemiştim.

Fakat teklifi bana yapan arkadaş, hayır dememe imkan vermeyecek bir uslubu ve araçları benimseyince , bana da karşınıza çıkıp ahkam kesmekten başka yol kalmadı.

Bahsettiğim zorlama harekatı aslında bana geniş bir alan(beni böyle kabul ettin) yaratmasına rağmen ki, yazının bundan önceki kısmı da bu amaca matuftur :) ben gene de duyasızlığımı aşmaya, sadece içine doğmuş olduğum, sadece sırtımda onlarla aynı kamburu taşıdığım için bile borçlu olduğum bu insan katogorisine faydam dokunsun diye gayret edeceğim. Umulur ki dışarıyı düzeltirken, ben de düzeleyim.

(Haziran demiştik ama bazı arkadaşlardan olumsuz tepki alınca ilk yazının tarihini biraz erkene aldık)

Mutlu kalın!

Bu yazı toplam 370 defa okundu.
Zeliha
Başlangıç
Teklifimi geri çevirmediğin ve kabul ettiğin için allahım senden razı olsun.

Gönlünün mütevazılığını da şımarık diye tabir ettiğin kelimelerle ne kadar örtmeye çalışsanda görülebiliyor Sevgili Ahmet

Senin kaleminden öğreneceğimiz çok şey olduğunu düşünüyorum.

Hayırlı Olsun
13 Mayıs 2009 Çarşamba Saat 13:46
Mustafa Alpaslan Özüdoğru
Başakşehir'de engelsiz ulaşım
ARŞİVDE ARA